26 february 2015, 10:33 Kaleidoscope views 6361
Marea Britanie exclude posibilitatea de a trimite trupe combatante în Ucraina
26 february 2015, 10:33 Kaleidoscope views 6361

Marea Britanie exclude posibilitatea de a trimite trupe combatante în Ucraina

Marea Britanie a exclus miercuri posibilitatea de a trimite trupe combatante în Ucraina, precizare care vine la o zi după ce a anunţat trimiterea a 75 de consilieri şi instructori militari în această ţară pentru a contribui la antrenarea armatei ucrainene.

Ministrul britanic al apărării, Michael Fallon, a subliniat în faţa parlamentului de la Londra că această misiune de antrenament, care va începe la jumătatea lunii martie, a fost "clar definită" şi va fi trimisă în Ucraina în urma solicitării guvernului de la Kiev, transmite agenţia Reuters.

El a insistat că respectiva misiune nu va fi începutul unei intervenţii a armatei britanice, care nu va desfăşura trupe în Ucraina. "Nu desfăşurăm trupe combatante în Ucraina şi nici nu vom face acest lucru", a indicat Fallon când a fost întrebat dacă trimiterea personalului militar britanic în Ucraina va conduce de fapt la desfăşurarea unei misiuni speciale.

Source: www.antena3.ro

Keywords:

Marea Britanie , armata , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.