16 march 2015, 14:32 Kaleidoscope views 9460
Cel mai mare peşte din apele dulci a fost prins
16 march 2015, 14:32 Kaleidoscope views 9460

Cel mai mare peşte din apele dulci a fost prins

Jurnalistul american Jeff Corwin a prins în rîul Mae Klong din Thailanda o pisică de mare cu greutatea de aproximativ 363 de kilograme.

De remarcat faptul că peștele reprezintă cel mai mare exemplar de apă dulce, capturarea căruia a reuşit cu undiţa. Dimensiunile pisicii de mare fiind: lungimea – 4,2 metri, iar lăţimea de 2,4 metri. Aceste informaţii au fost comunicate de Daily Mirror.

Corwin, însoţit de ghizi, pescuia în cadrul filmărilor show-ului "Secretele Oceanului cu Jeff Corwin", care va fi lansat pe postul de televiziune american ABC la sfîrșitul anului 2015.

Jurnalistul a povestit că, de obicei, cele mai mari dimensiuni le ating femelele pisicilor de mare, precum s-a dovedit şi în acest caz. "Lupta cu acest pește a fost cu adevărat epică și a fost nevoie de cîteva ore pînă ca să o putem scoate cu băieţii din apă", a povestit Corwin. Pentru a scoate pisica de mare din apă a fost nevoie de ajutorul a șapte persoane.

La 10 martie, a devenit cunoscut faptul că pescarul american Matt Pemberton a prins de pe plaja din Florida un rechin mako de 270 de kilograme. Peştele a opus rezistenţă circa o oră şi jumătate.

Source: point.md

Keywords:

pesti , Thailanda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1553 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.