08 march 2015, 12:22 Kaleidoscope views 10565
Decolarea incredibilă a MiG-29 a frapat presa occidentală (VIDEO)
08 march 2015, 12:22 Kaleidoscope views 10565

Decolarea incredibilă a MiG-29 a frapat presa occidentală (VIDEO)

În cadrul celui mai mare show aviatic militar din lume spectatorii au fost uimiţi de decolarea abruptă, aproape verticală a aeronavei MiG-29. Presa occidentală a fost atît de încîntată de ceea ce a văzut, încît vorbeşte despre faptul că posibilităţile avionului militar par extrem de mari, relatează RIA Novosti.

Materialul video a devenit viral imediat de la publicarea pe internet şi a fost văzut deja de aproape 90.000 de ori.

În special, publicația Huffington Post scrie că aeronava accelerează extreme de repede. "Cel care priveşte de departe, ar putea confunda avionul cu o rachetă", - se spune în articol.

Source: infobiz.md

Keywords:

avion , video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1671
Populația:
1065 locuitori

Nucăreni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Nucăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1065 de oameni. Satul Nucăreni a fost menționat documentar în anul 1671 cu denumirea Îndărătnici.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.