14 may 2016, 13:00 Kaleidoscope views 12178
Aceasta este iubita lui Renato Usatîi (FOTO)
14 may 2016, 13:00 Kaleidoscope views 12178

Aceasta este iubita lui Renato Usatîi (FOTO)

Iubita lui Renato Usatîi, este Sandra Dodon.

Mai jos vedeți poze cu ea.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că numele actualei sale iubite este Sandra.

Într-un filmuleț postat pe o rețea de socializare, Usatîi a dezvăluit cît de frumos este sentimentul iubirii și roagă insistent să nu se facă speculații pe seama relației lui, relatează NOI.md.

„Va rog să încetați orice speculații în această privință, ca ea, în niciun caz, să nu se întristeze. Și, în genere, a iubi și a fi iubit este un sentiment foarte frumos. Eu le doresc tuturor ca, în acest an, la noi în Moldova să rămînă cît mai puține persoane singure. Sandra, te iubesc", a spus Usatîi în filmuleț.

Liderul Partidului Nostru a anunțat aseară că și-a găsit aleasa inimii și urmează să se căsătorească. Politicianul nu a oferit însă prea multe detalii despre viitoarea sa soție, menționînd doar că în viața personală totul e bine.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
847 locuitori

Trifeşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Trifești este situat la o distanță de 18 km de orașul Rezina și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 847 de oameni. Satul Trifești este menționat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.