27 may 2016, 12:30 Kaleidoscope views 6076
Alexandr Magala s-a calificat în finala Britain's Got Talent
27 may 2016, 12:30 Kaleidoscope views 6076

Alexandr Magala s-a calificat în finala Britain's Got Talent

Pe lîngă faptul, că a reușit, ca niciun alt moldovean, să se califice în finala Britain's Got Talent, Alexandr Magala a luat o decizie neașteptată: tînărul s-a gîndit că dacă ajunge să învingă, va dona tot cîștigul, care are o valoarea de 250 de mii de lire sterline.

Orheianul care înghite săbii a făcut anunțul în urmă cu câteva ore:

„Dragi prieteni, am nevoie de sprijinul vostru mai mult ca oricînd. Promit că dacă voi ajunge să cîștig Britain's Got Talent, voi dona toți banii (250 000£) pentru organizația WWF (World Wildlife Fund), pentru a proteja speciile de animale pe cale de dispariție.

Dacă îți pasă și simți compasiune la fel ca și mine, te rog să răspîndești mesajul meu. Împreună putem face diferența."

Tînărul a reușit acum câteva zile să se califice în finală, cu o evoluție extrem de periculoasă și există mari șanse să iasă învingător din Marea Finală.

Orheianul care înghite săbii a acces în finala Britain's Got Talent! Admiră-i evoluția (Video)

Amintim că World Wide Fund for Nature (cunoscută anterior sub numele de World Wildlife Fund) este o organizație non-guvernmentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.