15 august 2016, 11:15 Kaleidoscope views 6030
În Moldova se vinde un transportator de rachete (Foto)
15 august 2016, 11:15 Kaleidoscope views 6030

În Moldova se vinde un transportator de rachete (Foto)

Pe portalul moldovenesc 999.md a apărut un anunţ neobişnuit – o persoană privată a propus spre vînzare un transportator de rachete de marca „MAZ", anul fabricării 1985.

Autorul anunţului a menţionat că transportatorul de rachete „Uragan" cu capacitatea portantă de 100 tone are toate actele necesare în Moldova. În specificaţia produsului propietarul a menţionat că mijlocul de transport are rulaj.

Reporterul Sputnik a încercat să facă legătură cu vînzătorul, care, apropo, a indicat că locuieşte la Chişinău. Telefonul propietarului maşinii de mare tonaj s-a dovedit a fi deconectat. Probabil, a fost deja sunat de serviciile speciale ale republicii.

Anterior, pe acelaşi site a fost expus un anunţ de vînzare a unui adevărat avion de vînătoare Su-35.

Source: www.noi.md

Keywords:

vînzare , tehnica , racheta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1468 locuitori

Micleşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Micleşti şi Steţcani. Satul este situat la o distanță de 30 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1468 de oameni. Prima mențiune documentară a localității Miclești datează din anul1528.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.