18 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2676
Horoscopul pentru 18 august 2016
18 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2676

Horoscopul pentru 18 august 2016

BERBEC

Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti convins ca asocierea cu acesti oameni te va propulsa pe un alt nivel al planurilor tale. E ca si cum ai fi primit intr-un colectiv de elita, cu oameni pe care ii apreciezi si-i admiri, si de acum vei deveni unul de-al lor. Aveai ambitia de a fi admis aici (ca la o facultate) si iata ca apare sansa mult visata: n-o risipi! Pregateste-ti intrarea cu surle si trambite, pentru ca ai si tu multe de dovedit, si daca tot ai fost primit, asuma-ti obligatiile care iti revin in acest nou mediu. E mai diferit, mai solicitant decat ce faceai inainte, dar si mai motivant!

TAUR

Cei care apeleaza azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate fetele, pentru a oferi o concluzie justa si impartiala. Joci rol de negociator sau arbitru intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar tu esti cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine si esti capabil sa le oferi tuturor o viziune limpede si corecta. Esti incantat sa vezi ca lumea tine cont de sfaturile tale si ca preia informatiile tale ca pe litera de lege, semn ca ti se apreciaza judecata, inteligenta si intelepciunea. Multi au ceva de invatat azi de la tine!

GEMENI

Nu te lasa coplesit de starea emotionala fragila care iti da tarcoale. Poti depasi cu brio aceasta stare de teama, aproape inexplicabila, cu o gluma, cu o atitudine joviala si vesela, indiferent de ce se petrece in jur. E ceva nevazut care te retine sa zambesti si sa fii tu cel jucaus si pus pe sotii, de parca ti-ar fi teama sa nu faci vreo gafa, dar nu ai motive de ingrijorare. Tu ai intotdeauna solutii, chiar si in cele mai fragile situatii, pentru ca tu spui intotdeauna: da, se poate! Nu te mai gandi la pericole nevazute sau riscuri inexistente, si treci peste toate cu un suras pe fata!

RAC

Trezeste-te din vis, pentru ca s-ar putea sa fii captiv intr-o iluzie si, daca nu deschizi ochii acum, vei alimenta mai departe un plan imposibil. Fii atent la semnalele care vin de pretutindeni ca lucrurile nu sunt chiar asa cum le vezi, pentru ca ti-ai inventat singur un scenariu in care ai inceput sa crezi, de parca ar reprezenta realitatea, ceea ce nu e adevarat. Ai fost indus in eroare de un miraj, ai fost prins in mreje de o persoana care te-a manipulat si a stiut sa te influenteze in directia pe care o dorea, dar azi suna clopotelul si bula de sapun in care ai plutit o vreme se sparge. Revii cu picioarele pe pamant si incepi sa te dezmeticesti din ratacire.

LEU

Nu te grabi sa treci repede peste un nivel foarte bun la care ai ajuns prin eforturi sustinute. Deja vrei sa treci la etapa urmatoare, fara sa savurezi succesul actual. Ceilalti vor sti sa extraga din acest moment tot ce e mai bun cat mai mult timp posibil, dar tu te folosesti de acest nivel doar pentru a te propulsa spre scopurile urmatoare. Dupa ce se va termina actuala etapa, vei privi inapoi si aproape ca nici nu iti vei mai aminti emotiile placute de acum, ca atare ia si tu o pauza, alaturi de ceilalti, pentru a descoperi gustul dulce al momentul de fata.

FECIOARĂ

Pune mana pe unelte si apuca-te de proiectul la care te tot gandesti de ceva vreme, dar tot amanai momentul sa-i dai startul. Acum e acea zi de succes in care vei sti sa-ti valorifici perfect toate cunostintele acumulate si toate planurile facute. Depaseste faza teoretica a marilor tale planuri, pentru ca acum ar fi momentul optim sa pui deja in practica tot ce ai scris pe hartie sau ai creat in detaliu in minte. Mai mult, ai putea avea alaturi o persoana de incredere pe care te poti bizui, completandu-va perfect unul pe altul pe toate planurile.

BALANȚĂ

Asculta-l pe cel care iti spune ca cea mai buna solutie, in situatia de fata, e sa pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Daca tie ti-e teama de decizii atat de drastice, lasa-l pe altul sa ia decizii in locul tau, pentru ca poate fi mai detasat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emotiilor, or celalalt vede lucrurile strict rational, fara implicatii sentimentale. Tine cont de sfatul destul de sever pe care ti-l ofera, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajuta sa duci la capat un plan ce parea complet blocat.

SCORPION

Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta. Parintii, profesorii, sefii maturi ar putea sa te acuze ca esti lipsit de maniere, ca ai uitat de respect, ca nu e un comportament corect, deci revizuieste-ti atitudinea fata de acestia, pentru ca tu nu esti asa de obicei. Parca ai face echipa cu alti tineri de varsta ta si, impreuna, deveniti o forta prin care vreti sa aratati celor mari ca sunteti independenti si ca nu acceptati sfaturi. Daca tot te revolti, fa-o in gluma, ca sa nu aluneci spre… obraznicie.

SĂGETĂTOR

Ai facut candva un mare sacrificiu de dragul unei persoane si ii aduci aminte, subtil, de ce ai facut pentru ea. A venit vremea sa iti intoarca serviciile si sa faca si el ceva similar pentru tine, dar te dezamageste profund. Chiar daca esti genul de persoana care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iata ca unii uita sa iti multumeasca sau sa iti aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar iti pot raspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lectie buna sa nu te mai dedici altora, sa nu preiei pe umerii tai sarcini care nu te privesc, pentru ca unii doar vor profita de bunatatea ta si atat.

CAPRICORN

Exagerezi cu ideile fixe de care nu mai poti scapa, desi ai alaturi de tine oameni care iti prezinta si alte pareri, si alte solutii, dar tu nu si nu: te tii doar de ale tale cu incapatanare. Oricat de mult ai crede in principiile dupa care iti ghidezi viata, ar trebui sa fii mai atent si la alte opinii, pentru ca toata viata e o scoala, la urma urmei. Fii deschis la dialog, asculta parerile altora, chiar daca par diametral opuse celor in care crezi, si nu respinge schimbul de idei. Ai alaturi de tine niste oameni care au multe de spus, dar daca tu blochezi poarta spre o comunicare eficienta si amiabila, cum ai vrea sa afli ce au sa-ti transmita?

VĂRSĂTOR

Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il vei solicita, ca are el cunostinte suspuse pentru a interveni pe langa ele in favoarea ta. Aiurea…. nu se tine de cuvant si regreti amarnic ca ai avut incredere in el. Daca te-ai fi bazat numai pe fortele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat ca drumul pana la succes va fi mai usor daca cineva cu atatea influente si resurse este alaturi de tine, dar nu a fost decat gura de el!

PEȘTI

Incearca sa nu-i judeci pe cei care ti se opun azi cu agresivitate, pentru ca, pe undeva, s-ar putea ca ei sa aiba dreptate. Ranit in orgoliu propriu, ai fi tentat sa-i privesti ca pe niste dusmani care iti vor raul, dar nu e deloc asa. Criticile care iti sunt azi adresate, desi tu spui ca nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la baza. Chiar daca azi le respingi cu vehementa, suparat pe tonul agresiv, va veni o zi cand iti vei aminti ce ti se reproseaza acum si s-ar putea sa regreti ca nu ai tinut cont de sfaturi. Daca unii au ceva de comentat, s-ar putea sa-ti transmita chiar o informatie utila.

BERBEC

Atmosfera din familie este extrem de vie, de animata, poate datorita unor planuri noi pe care fiecare il alimenteaza in felul sau. Cineva trebuie sa preia conducerea acestor planuri, si tu esti persoana cea mai potrivita pentru acest rol, deci asuma-ti cu bucurie responsabilitatea de a-i indruma pe toti ai casei intr-o directie avantajoasa pentru toata lumea. Se petrece ceva special intre peretii casei tale, telefoanele zbarnaie toata ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plina in evenimente de familie. Poate afli si vesti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau daca visai la acest lucru chiar in cuplul tau, cine stie, poate afli ca va veni barza curand!

TAUR

Chiar daca vezi cu ochii tai ca nu poti duce chiar acum la indeplinire un plan in care ti-ai pus atatea sperante, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lunga si bosumflata? Totul va merge ca pe roate altadata, dar nu azi si nu in aceste conditii, ca atare vezi ce ai scapat din vedere, de ce nu merg lucrurile asa cum ai dorit, pentru ca sigur ai uitat sa rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar daca pe moment te demoralizeaza, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva sa te apuci de altceva. Asteapta, mai cauta si alte variante, pentru ca cea pe care te-ai fixat nu e nici singura si nici cea mai buna cale de a ajunge acolo unde visezi.

GEMENI

Stai de vorba cu o persoana care reprezinta autoritatea in ochii tai, pentru ca il consideri net superior tie prin experienta sa de viata, prin bagajul de cunostinte pe care il detine, poate prin functia pe care o ocupa in societate si bati la usa lui cu speranta si incredere ca iti va oferi cel mai folositor sfat pentru situatia in care te afli. Singur nu ai gasit o cale potrivita, de aceea, inainte de a porni spre ceva nou, vrei sa vezi ce-ti transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motiveaza, te ambitioneaza, te incarca la maximum de energie. Daca ii urmezi indrumarile, vei avea numai de castigat, pentru ca el iti arata o solutie foarte buna, deja verificata in practica.

RAC

Nu te poti ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie sa inveti sa-ti etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tai si deja nu-ti mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie sa analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate astepta, ce nu merita dus la capat. E un moment bun sa iei o decizie prin care sa demonstrezi ca stii sa te organizezi foarte bine, descoperind ca pe lista ta de sarcini se afla o multime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poti amana pe altadata. Trece pe linie moarta unele proiecte: nu sunt stringente acum!

LEU

Succesul la care ajungi astazi iti ofera minunate motive de satisfactie cu privire la ceea ce faci. Reusita de acum te motiveaza sa mergi si mai departe, sa urci si mai sus, acordand mai multa atentie asupra auto-perfectionarii tale. Cand vezi de ce esti in stare, parca te concentrezi si mai serios asupra telurilor tale si iti stabilesti obiective din ce in ce mai inalte. Poti si mai mult, dar pentru a urca pe urmatoarele trepte, e nevoie de o continua acumulare de informatii, de experiente, devenind din ce in ce mai bun in acel domeniu. Continua-ti, asadar, procesul de dezvoltare si desavarsire pe care l-ai pornit!

FECIOARĂ

Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare. Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi. Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!

BALANȚĂ

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi in discutiile tale, poate mai ales cele care graviteaza in jurul unor chestiuni de serviciu, a unor principii in care crezi sau a unor informatii contradictorii. Esti cam nervos si ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai tarziu nu vei sti cum sa le repari. O vorba aruncata in vant la nervi sau o critica mult prea dura ar putea cauza cuiva o mare suferinta si, daca mai lasi si orgoliul sa te domine, nu vei sti nici sa-ti ceri scuze, nici sa retragi cele spuse. Vorbeste calm, diplomat, cu grija, ca sa nu strici o relatie intr-un moment de impulsivitate maxima.

SCORPION

Azi te apleci cu mai multa constiinciozitate asupra studiului, ori pentru ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala in pozitia ta de invatacel - un examen, un interviu, un extemporal important - ori pentru ca simti ca ai ramas cumva in urma la anumite teme si vrei sa te mai upgradezi un pic, sa te mai pui la curent cu noutatile din breasla ta. E o reala placere sa cauti carti, sa te documentezi de pe net, sa stai de vorba cu oameni cu mai multa experienta care te pot indruma foarte bine in directia care te preocupa. Inchei ziua cu un sentiment de imensa satisfactie ca te-ai mai imbogatit cu ceva din punct de vedere intelectual si abia astepti sa arati ce stii si sa pui in practica ceea ce ai invatat.

SĂGETĂTOR

Te afli in compania unor persoane cu care, altadata, aveai o relatie constructiva din care fiecare avea ceva de castigat, dar azi colaborarea scartaie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alaturi, pentru ca unii nu au incredere in rezultatele pentru care lucrati umar la umar si, cu o astfel de atitudine pesimista, negativista si ostila, cum sa apara succesul? Daca vrei sa fie o zi de succes, alege-ti cu mai multa exigenta tovarasii de lucru, pentru ca totul va merge ca pe roate alaturi de oameni la fel de interesati, la fel de dornici de coopera si la fel de deschisi spre provocare. Nu poti lucra cu cei care se tem chiar si sa incerce.

CAPRICORN

La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

VĂRSĂTOR

Muncesti mult, dar nu prea dai randament, pentru ca ceva iti lipseste. Ori nu esti prea motivat de ceea ce te asteapta la final, ori energia ta e pe terminate si tare ai avea nevoie de o pauza, ori nu ai colaboratori de nadejde care sa contribuie eficient la ceea ce aveti de facut impreuna. Totusi vei incerca de unul singur sa duci mai departe ce ai inceput, acordand maxima atentie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub asteptari, avand, uneori, impresia ca muncesti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atata implicare.

PEȘTI

Ai de a face cu generatii foarte diferite si cu fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invatat si iti recunosti limitele intelectuale, asteptand lectiile pe care vor sa ti le impartaseasca. Daca cel matur esti tu, vei avea ocazia sa oferi si tu celor incepatori o lectie buna de viata, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa stii sa te folosesti cu intelepciune de anii pe care-i porti pe umeri, recunoscandu-ti pozitia fata de cei aflati la distanta mare de ani fata de tine: in plus sau in minus.

BERBEC

Atmosfera din familie este extrem de vie, de animata, poate datorita unor planuri noi pe care fiecare il alimenteaza in felul sau. Cineva trebuie sa preia conducerea acestor planuri, si tu esti persoana cea mai potrivita pentru acest rol, deci asuma-ti cu bucurie responsabilitatea de a-i indruma pe toti ai casei intr-o directie avantajoasa pentru toata lumea. Se petrece ceva special intre peretii casei tale, telefoanele zbarnaie toata ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plina in evenimente de familie. Poate afli si vesti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau daca visai la acest lucru chiar in cuplul tau, cine stie, poate afli ca va veni barza curand!

TAUR

Chiar daca vezi cu ochii tai ca nu poti duce chiar acum la indeplinire un plan in care ti-ai pus atatea sperante, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lunga si bosumflata? Totul va merge ca pe roate altadata, dar nu azi si nu in aceste conditii, ca atare vezi ce ai scapat din vedere, de ce nu merg lucrurile asa cum ai dorit, pentru ca sigur ai uitat sa rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar daca pe moment te demoralizeaza, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva sa te apuci de altceva. Asteapta, mai cauta si alte variante, pentru ca cea pe care te-ai fixat nu e nici singura si nici cea mai buna cale de a ajunge acolo unde visezi.

GEMENI

Stai de vorba cu o persoana care reprezinta autoritatea in ochii tai, pentru ca il consideri net superior tie prin experienta sa de viata, prin bagajul de cunostinte pe care il detine, poate prin functia pe care o ocupa in societate si bati la usa lui cu speranta si incredere ca iti va oferi cel mai folositor sfat pentru situatia in care te afli. Singur nu ai gasit o cale potrivita, de aceea, inainte de a porni spre ceva nou, vrei sa vezi ce-ti transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motiveaza, te ambitioneaza, te incarca la maximum de energie. Daca ii urmezi indrumarile, vei avea numai de castigat, pentru ca el iti arata o solutie foarte buna, deja verificata in practica.

RAC

Nu te poti ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie sa inveti sa-ti etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tai si deja nu-ti mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie sa analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate astepta, ce nu merita dus la capat. E un moment bun sa iei o decizie prin care sa demonstrezi ca stii sa te organizezi foarte bine, descoperind ca pe lista ta de sarcini se afla o multime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poti amana pe altadata. Trece pe linie moarta unele proiecte: nu sunt stringente acum!

LEU

Succesul la care ajungi astazi iti ofera minunate motive de satisfactie cu privire la ceea ce faci. Reusita de acum te motiveaza sa mergi si mai departe, sa urci si mai sus, acordand mai multa atentie asupra auto-perfectionarii tale. Cand vezi de ce esti in stare, parca te concentrezi si mai serios asupra telurilor tale si iti stabilesti obiective din ce in ce mai inalte. Poti si mai mult, dar pentru a urca pe urmatoarele trepte, e nevoie de o continua acumulare de informatii, de experiente, devenind din ce in ce mai bun in acel domeniu. Continua-ti, asadar, procesul de dezvoltare si desavarsire pe care l-ai pornit!

FECIOARĂ

Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare. Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi. Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!

BALANȚĂ

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi in discutiile tale, poate mai ales cele care graviteaza in jurul unor chestiuni de serviciu, a unor principii in care crezi sau a unor informatii contradictorii. Esti cam nervos si ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai tarziu nu vei sti cum sa le repari. O vorba aruncata in vant la nervi sau o critica mult prea dura ar putea cauza cuiva o mare suferinta si, daca mai lasi si orgoliul sa te domine, nu vei sti nici sa-ti ceri scuze, nici sa retragi cele spuse. Vorbeste calm, diplomat, cu grija, ca sa nu strici o relatie intr-un moment de impulsivitate maxima.

SCORPION

Azi te apleci cu mai multa constiinciozitate asupra studiului, ori pentru ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala in pozitia ta de invatacel - un examen, un interviu, un extemporal important - ori pentru ca simti ca ai ramas cumva in urma la anumite teme si vrei sa te mai upgradezi un pic, sa te mai pui la curent cu noutatile din breasla ta. E o reala placere sa cauti carti, sa te documentezi de pe net, sa stai de vorba cu oameni cu mai multa experienta care te pot indruma foarte bine in directia care te preocupa. Inchei ziua cu un sentiment de imensa satisfactie ca te-ai mai imbogatit cu ceva din punct de vedere intelectual si abia astepti sa arati ce stii si sa pui in practica ceea ce ai invatat.

SĂGETĂTOR

Te afli in compania unor persoane cu care, altadata, aveai o relatie constructiva din care fiecare avea ceva de castigat, dar azi colaborarea scartaie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alaturi, pentru ca unii nu au incredere in rezultatele pentru care lucrati umar la umar si, cu o astfel de atitudine pesimista, negativista si ostila, cum sa apara succesul? Daca vrei sa fie o zi de succes, alege-ti cu mai multa exigenta tovarasii de lucru, pentru ca totul va merge ca pe roate alaturi de oameni la fel de interesati, la fel de dornici de coopera si la fel de deschisi spre provocare. Nu poti lucra cu cei care se tem chiar si sa incerce.

CAPRICORN

La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

VĂRSĂTOR

Muncesti mult, dar nu prea dai randament, pentru ca ceva iti lipseste. Ori nu esti prea motivat de ceea ce te asteapta la final, ori energia ta e pe terminate si tare ai avea nevoie de o pauza, ori nu ai colaboratori de nadejde care sa contribuie eficient la ceea ce aveti de facut impreuna. Totusi vei incerca de unul singur sa duci mai departe ce ai inceput, acordand maxima atentie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub asteptari, avand, uneori, impresia ca muncesti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atata implicare.

PEȘTI

Ai de a face cu generatii foarte diferite si cu fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invatat si iti recunosti limitele intelectuale, asteptand lectiile pe care vor sa ti le impartaseasca. Daca cel matur esti tu, vei avea ocazia sa oferi si tu celor incepatori o lectie buna de viata, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa stii sa te folosesti cu intelepciune de anii pe care-i porti pe umeri, recunoscandu-ti pozitia fata de cei aflati la distanta mare de ani fata de tine: in plus sau in minus.

Source: acvaria.com

Keywords:

2016 , astrologie , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.