28 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 3133
Horoscopul pentru 28 august 2016
28 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 3133

Horoscopul pentru 28 august 2016

BERBEC

E o placere sa stai de vorba cu lumea, chiar si cu oameni complet necunoscuti, pentru ca din discutiile pe care le porti cu ceilalti primesti azi cele mai inteligente solutii, cele mai practice idei, cele mai bune sfaturi. Si tu ai multe de transmis celor cu care intri in contact iar dialogul se va dovedi a fi extrem de util de ambele parti. Ai sansa de a face o cunostinta noua in persoana unui om care poate juca un rol cheie de acum inainte in treburile tale cele mai importante. Asculta cu atentie orice informatie!

TAUR

Le strici cheful celor din jur cu atatea comentarii acide, deci ai grija ce spui! Unii se simt bine, sunt inspirati de planuri marete de la care au mari asteptari, dar apari tu cu ton autoritar si critici tot ce viseaza acestia. Fii mai atent la ton, la felul in care ii aduci cu picioarele pe pamant, pentru ca ceilalti chiar cred in visele lor si nu accepta sa vina cineva sa le tina lectii. Mai bine ai incepe sa-ti revizuiesti propriile vise, pentru ca nu toate sunt posibile. Exista un proverb care zice: vezi barna din ochii tai inainte de a vedea paiul din ochii altora!

GEMENI

Chiar daca tu consideri ca ti-ai facut tema cu brio, nu esti apreciat asa cum ai fi dorit, ceea ce te irita. Exista cineva care considera ca nu ai facut totul asa cum ar fi trebuit si incepe sa te critice, dar inainte de a te supara si a-ti lua angajamentul sa nu mai faci niciodata ceva similar, gandeste-te daca nu cumva reprosurile acestea iti sunt utile. Ai multe de invatat din critici si judecati, chiar daca pe moment te supara, deci nu aluneca nici spre agresivitate verbala, nici spre tacere, ci mediteaza asupra acuzelor care ti se aduc. Ai de invatat multe din ele iar data viitoare totul va iesi perfect. Nu te simti jignit, ci profita de aceste lectii!

RAC

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.

LEU

Primesti vesti excelente din relatia ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii. Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei. Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!

FECIOARĂ

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

BALANȚĂ

Te indoiesti ca lucrurile bune care au loc azi iti sunt dedicate si risti sa dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e buna, deci incearca sa-ti recapeti, pe cat posibil, increderea in lume, in tine insuti, in noroc, chiar daca esti tentat sa spui ca tie iti merg toate prost. Nu e deloc asa iar evenimentul care urmeaza sa se intample ti-ar putea schimba complet parerea despre cat de norocos esti, dar totul depinde de atitudinea ta in fata sansei! Daca tu insuti o refuzi, nimeni nu ti-o ofera cu de-a sila. Primeste tu norocul cu inima deschisa: e pentru tine!

SCORPION

Cel mai bine te simti printre oameni cu care intri usor in discutie. Ai norocul de a da peste persoane tinere, vesele, puse pe glume care te stimuleaza si pe tine la dialog. Reusesti sa te relaxezi complet in asemenea companie amuzanta, pentru ca umorul are efecte binefacatoare asupra ta la final de saptamana. Si prezenta copiilor este la fel de benefica, deci coboara un pic la nivelul lor si simte-te liber sa faci ce vrei. Iti vei incarca bateriile facand lucruri simple si placute care iti aduc aminte de copilarie.

SĂGETĂTOR

Se deschide o perspectiva foarte entuziasmanta in fata ta si cu asemenea motivatie, prinzi curaj sa ajungi cat mai repede la scopul final. Totul merge excelent, esti stimulat atat de cei care participa si ei la acest succes, cat si de propriile rezultate bune de pe parcurs. Succesul este foarte aproape si iti investesti toate resursele in acest sens, sigur pe tine si pe ceea ce visezi sa gasesti la capat. Reusitele trec din una in alta, deoarece un succes de acum il naste pe urmatorul, si asa mai departe pana ce iti vezi visul implinit in totalitate.

CAPRICORN

Uneori, primesti solutii la problemele care te framanta pe cai mai putin obisnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care il auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune solutii in situatia de fata, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe strada, la o idee sosita prin telefon sau de la radio, pentru ca pe calea sunetului va ajunge la tine raspunsul de care aveai nevoie. Chiar si o melodie auzita din intamplare in tramvai poate contine un mesaj foarte precis pentru tine, ca atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile palnie la tot ce vine spre tine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

VĂRSĂTOR

Joci un rol cheie in rezolvarea unei crize prin care trece o persoana iubita. Tu vei fi cel mai de incredere confident si consilier pentru acesta, pentru ca nu esti direct implicat si, de pe margine, vezi mult mai usor ce trebuie facut pentru a depasi hopul. Ai trecut si tu prin ceva similar in trecut si ai rezolvat cu succes acel moment, ca atare acum stii sa impartasesti din propria experienta reteta cea mai eficienta. Ofera cu inima deschisa sfaturi, idei, solutii, pareri, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi corect si empatic. Tu intelegi cel mai bine ce simte pentru ca ai trait si tu asa ceva candva.

PEȘTI

Nu ajunge doar sa simti cu intensitate, ci sunt momente cand e nevoie sa si exprimi in cuvinte ceea ce ai pe suflet, fie emotii frumoase, fie emotii mai putin placute. Comunicarea este esentiala in iubire, deci apropie-te de persoana iubita si spune-i cu mai mult curaj ce gandesti. Poate sunt sentimente profunde care merita transpuse in cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai usor daca fiecare si-ar exprima punctul de vedere cu incredere in fata celuilalt. Stai de vorba cu jumatatea ta, pentru ca, prin discutii sincere, veti putea rezolva cu succes o multime de probleme de cuplu.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
183 locuitori

Cîzlar este un sat din cadrul comunei Cneazevca, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Leova și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 183 de oameni. Satul Cîzlar a fost înființat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.