27 january 2012, 12:33 Kaleidoscope views 4295
27 january 2012, 12:33 Kaleidoscope views 4295

Cum să atragi norocul în anul Dragonului

Conform calendarului  chinezesc la 23 ianuarie a început anul Dragonului de apă, considerat de chinezi un simbol al prosperității şi norocului. Un astrolog a povestit cum poate fi atrasă în casă energia pozitivă și ce fel de obiecte sînt necesare pentru aceasta.

Obiectele de sticlă de formă rotundă atrag energia pozitivă și norocul în anul Dragonului. Acestea pot fi plasate oriunde într-un apartament. "Există minerale, care pe de o parte fac parte dintre elementele Pămîntului, iar acest lucru înseamnă stabilitate şi prosperitate. Pe de altă parte, ele reprezintă elementele apei, "- povestește astrologul despre mineralul, care se numeşte sunghit.

În China unii spun că în anul Dragonului se poartă haine de culoare mai închisă, în timp ce alţii susţin că dragonului îi plac culorile aprinse.

"Dacă vorbim despre haine, trebuie să predomine culoarea apei - de la negru la albastru. Culoare neagră este culoarea care ne avantajează cel mai mult. Se poartă bijuterii din sticlă "- ne sfătuieşte astrologul.

Pentru a atrage norocul pentru întreg anul viitor, unii chinezi decorează casa în nuanțe roșii: lenjeria de pat, perdelele şi chiar felinarele suspendate.

Acest an va fi bun pentru cei care vor găsi în sine forțe pentru a atinge scopurile lor. Dar nu putem face acest lucru în detrimentul altcuiva, pentru că dragonul urmărește acest lucru.

Cei care serios cred că în acest an ne așteaptă sfîrşitul lumii, le amintim că aşa ceva se aştepta și în anul 2000.

Atunci mulţi oameni erau în aşteptarea problemelor, însă în principiu, dragonul este o creatura foarte paşnică.

 

 

Sursa:  www.mke.ee

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
4198 locuitori

Caracuşenii Vechi este un sat şi comună din raionul Briceni. Caracuşenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Caracuşenii Vechi este aşezat pe malul drept al pîrîului Lopatnic, situat la 15 km sud-est de staţia de cale ferată Lipcani, la 40 km nord-vest de Edineţ şi la 227 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4198 de oameni. Prima atestare a satului Caracuşenii Vechi, cu numele Carapuşceni din ţinutul Hotin,  datează din mai 1575. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.