01 november 2017, 12:15 Kaleidoscope views 4397
Tăiețeii transformați în artă
01 november 2017, 12:15 Kaleidoscope views 4397

Tăiețeii transformați în artă

Îi plăceau atît de mult tăiețeii, încît a hotărît să-i transforme în artă. Acum, lucrările unei tinere de 23 de ani din Singapore care împletește din aluat, vor fi expuse în cadrul unei galerii din această țară.

Tînăra are acest hobby de trei ani: "Tăițeii instant se prepară foarte repede, dar cînd împletesc cu ei, îmi ia mai mult timp."

Zi de zi, creatoarea cumpără cîteva pachete de tăieței, îi fierbe și se apucă de împletit. La o piesă de 20 de centimetri, ea muncește aproape patru ore. Tînăra recunoaște că pasiunea i-a venit deoarece îi plac aceste paste.

"Surprinzător, dar încă nu m-am săturat de tăieței. Continui să-i mănînc la fel de des", a spus tînăra.

Lucrările artistei vor putea fi admirate, în scurt timp, în cadrul unei expoziții la Galeria Națională din Singapore. Ea va promova tinerii care fac artă contemporană.

Source: publika.md

Keywords:

arta , Singapore

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1229 locuitori

Ratuş este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Amplasat pe malul drept al Ichelului, pe șoseaua Bălți-Chișinău, satul este situat la o distanță de 43 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1229 de oameni. Satul Ratuș a fost întemeiat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.