03 april 2017, 09:00 Kaleidoscope views 3272
Horoscopul pentru 4 martie 2017
03 april 2017, 09:00 Kaleidoscope views 3272

Horoscopul pentru 4 martie 2017

BERBEC

De cate ori iti poti permite un moment de totala detasare in care sa te apleci doar asupra lucrurilor frumoase si sensibile ale vietii? Te vezi complet rupt de agitatia cotidiana ocupandu-te de floricelele din casa, facand goblen, citind poezii sau sortand timbre? Nu? Atunci incearca sa-ti imaginezi cum ar fi, pentru ca aceasta zi iti ofera exact acest gen de ragaz, in care nimic nu te impinge de la spate cu obligatii urgente, ci doar ti se ofera pe tava cateva ore complet libere in care te poti apleca spre bucuriile sufletului. Adu-ti aminte de acele activitati placute si linistite care iti insufla starea de zen!

TAUR

Nu ajunge doar sa visezi frumos - desi acesta e cel mai bun start catre ceea ce vei obtine - dar trebuie sa si faci ceva concret pentru ca visele tale sa prinda contur. Azi treci la fapte, pui mana pe unelte si gasesti cea mai directa cale spre implinirea dorintelor tale. Esti multumit de felul cum evolueaza lucrurile, semn ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup si suflet in aceasta minunata constructie. Privesti spre finalul acestei etape cu nerabdare, cu entuziasm si cu bucurie, convins ca numai de tine depinde ca acest plan sa ajunga acolo unde ti-ai dorit. Visele tale se materializeaza superb, dar trebuie sa pui umarul concret pentru a atinge acest tel!

GEMENI

Merita sa investesti oricat pentru a-ti crea mediul confortabil la care visezi. Umbli prin magazine cu o dorinta avida de a gasi mobila perfecta, decoratiunile cele mai grozave, elementele care iti vor asigura tie confortul deplin, exact asa cum doresti. Ai toate sansele sa-ti creezi spatiul ideal in care sa te simti bine, pentru ca iti concentrezi toata energia asupra locuintei. Dupa ce toate isi vor gasi locul potrivit in casa ta, vei putea spune cu inima plina de fericire ca da, casa ta e un rai. Se resimte un aer proaspat, o lumina aparte intre peretii casei tale si cand te uiti in jurul tau, esti incantat ce vezi. Asta numesti tu acasa!

RAC

Daca vezi ca planurile facute pentru azi nu inainteaza orice ai face, nu insista. Schimba imediat macazul spre o alta activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai urneste, dar, decat sa pierzi vremea cautand explicatii, mai bine ai renunta, deocamdata, la tot, si te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp inainte. Cand o usa ti se tranteste in nas, undeva, sigur se deschide o fereastra in alta parte si trebuie sa profiti imediat de alternativele pe care le ai la dispozitie.

LEU

Nu poti primi zi de zi cele mai bune optiuni posibile, dar tot e ceva decat deloc! Azi poti primi o solutie care, altadata, ar fi fost de neacceptat, dar acum, ca esti totusi obligat sa iei o decizie rapida, o vei primi. Da, mai cu jumatate de gura si cu inima stransa, dar consideri ca e un compromis doar pentru a depasi acum acest hop. Norocul tau e ca aceasta cale va avea efectele scontate, chiar daca la inceput nu esti pe deplin convins ca e cea mai buna varianta, deci nu refuza doar pentru ca nu-ti suna bine, important e sa depasesti impasul, chiar daca e o solutie de sacrificiu.

FECIOARĂ

Ai un mare vis in minte dar parca nu-l mai poti pastra doar pentru tine. Incepi sa-l impartasesti cu altii si vei descoperi atatia oameni care au aceleasi vise. Daca v-ati uni fortele, fiecare cu ce stie mai bine, ati putea grabi momentul mult asteptat al implinirii visului. Asculta parerile celor din jur, schimbati opinii, impartasiti fiecare din experienta proprie, pentru ca fiecare are cateva ponturi bune pe care le-ar putea folosi si altii. Nu trebuie sa pastrezi secretul asupra viselor tale, ci sa incerci sa tii cont si de sfaturile primite.

BALANȚĂ

Nu te astepta sa sara prea multa lume in ajutorul tau, nici macar daca le ceri asta foarte clar. In astfel de momente poti descoperi cati prieteni adevarati ai iar azi ai putea avea surpriza sa descoperi ca... e cam gol in preajma ta. E o lectie buna de viata pentru tine, tu care iti dai si camasa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, si cand ai avea si tu nevoie, cine e alaturi de tine? Ei, n-o lua chiar in tragic, pentru ca daca e gol in jurul tau e semn ca doar tu esti cel care detine solutia la situatia in care te afli, deci te descurci mult mai bine singur. Priveste lucrurile asa, in avantajul tau, si nu te gandi doar ca prietenii dau bir cu fugitii.

SCORPION

Vestile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parca ti-ar turna in suflet doar temeri si obsesii. Exagerezi cu aceasta atitudine, semn ca esti cam obosit si vezi peste tot numai pericole sau dusmani. Daca poti, evita orice contacte, fie la telefon, fie fata in fata, cu oameni din alt mediu decat cel cu care esti obisnuit, pentru ca iti va fi greu sa ii intelegi si sa-i accepti. Ai senzatia ca ai nimerit dintr-o data intr-un spatiu plin de rivali care au ceva cu tine, desi e doar o senzatie gresita. Fii mai relaxat cand discuti cu necunoscutii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

SĂGETĂTOR

Ce sa alegi: noul sau vechiul, schimbarea sau stabilitatea? Pentru ca esti intr-o pasa usor comoda, vei accepta sa ramai pe un nivel cu care esti deja obisnuit, de parca ti-ar fi teama sa pornesti spre ceva nou care te-ar solicita prea mult din punct de vedere fizic si mental. Esti la mijloc intre doua directii diametral opuse: una te stimuleaza sa faci o schimbare, sa te implici cu ambitie spre ceva nou, in timp ce cealalta te imbie sa preferi lucrurile deja cunoscute, asezate pe un teren confortabil.

CAPRICORN

Incearca sa nu ai nici un fel de reactie la vestile care vin astazi catre tine sau la actiunile altora fata de tine, pentru ca s-ar putea sa nu fie reactia cea mai potrivita. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerata, ci gandeste-te cum sa ramai complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea ca lipsa unei reactii e cel mai bun lucru in situatia de fata, ca sa nu te chinuiesti mai apoi sa repari un eventual raspuns neadecvat. Nu rade, dar nici nu plange, nu porni nimic dar nici nu incheia nimic, stai pe loc, fara nici un fel de decizie. Sunt momente cand pasivitatea sau indiferenta sunt de preferat, ca si acum: nu fa nimic deci!

VĂRSĂTOR

E ca o zi de sarbatoare in care se aude si muzica si distractie! Poate mergi la o petrecere sau, chiar daca nu exista un motiv de celebrat, atmosfera din jurul tau se anima atat de frumos, de parca ai avea ceva minunat de sarbatorit alaturi de cei dragi. Muzica are un efect aparte asupra ta azi, ca atare insoteste-ti toate activitatile zilei de acorduri muzicale si ai sa vezi ce grozav ai sa te simti. Poate mergi la un spectacol sau la un concert, pentru ca energia ta creste ori de cate ori umpli spatiul cu muzica la volumul si in tonalitatea pe care le preferi. Daca tu esti cel care canta la un instrument, azi observi ca talentul tau se manifesta cu alta putere, cucerind tot mai multi admiratori.

PEȘTI

Esti vesel si te bucuri de tot ceea ce vezi si iti incanta inima. Dragostea este una din preocuparile preferate ale acestei zile si faci tot posibilul sa fii mereu in compania persoanei iubite care te rasfata, pur si simplu, de atata afectiune. Spiritul jucaus care inca te cuprinde are totusi si o latura superficiala, si anume te face sa te comporti ca un adolescent in relatia cu sexul opus, incat faci declaratii de dragoste fara consistenta, doar de dragul iubirii.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2017

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
112 locuitori

Ţiganca Nouă este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 112 oameni. Satul Ţiganca Nouă a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.