13 may 2017, 13:00 Kaleidoscope views 10018
Europenii vind tricouri cu imaginea moldoveanului
13 may 2017, 13:00 Kaleidoscope views 10018

Europenii vind tricouri cu imaginea moldoveanului

Un sait fan al Eurovisionului au avut o idee foarte originala. Acestea au creat si au scos in vanzare online tricouri cu chipul lui Serghey Stepanov.

Intoarcerea celor de la Sunstroke Project a creeat mare valva printre fanii Eurovisionului. Saxofonistul Sergey Stepanov nu a fost uitat, iar prestatia moldovenilor din semifinala a fost rasplatita cu multe voturi care i-a trimis in finala.

Pe un fan club al Eurivisionului au aparut tricouri cu chipul lui Serghey si sloganul "The Epic Sax Guy is Back!" Tricourile sînt de culoare alba si costa 19.95 $.

Iata prestatia celor de la Sunstroke Project in semifinala concursului.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.