30 june 2017, 14:45 Kaleidoscope views 6180
Japonezii au creat pepenele cubic
30 june 2017, 14:45 Kaleidoscope views 6180

Japonezii au creat pepenele cubic

Ce nu ar face producătorii pentru a atrage cât mai mulţi clienţi? Unii experimentează cu nuanţele, însă nu şi japonezii. Aceştia au decis să atragă consumatorii schimbând forma pepenelui verde. Probabil toţi se confruntă cu problema plasării fructului în frigider, iar motivul pentru care japonezii au creat pepene verde de formă cubică, este aranjarea facilă a acestuia în combina frigorifică.

Tentativele anterioare ale savanţilor de a schimba forma fructului, au dat eşec din cauza că acesta nu conţinea suficient zahăr. Unii japonezi procură un astfel de pepene verde modificat, doar pentru a-şi decora grădina.

În acest an, lumina solară puternică şi canicula de lungă durată a favorizat creşterea fructelor în vestul Japoniei.

În cazul în care cineva își dorește să cultive un stfel de specimen, trebuie să cunoască faptul că unul din secretele acestuia este recoltarea pepenelui verde cu zece zile înainte de maturizarea lui și plasarea acestuia într-o cutie cubică pentru a-l lăsa să se coacă definitiv. Totuși, pentru a cunoaște mai mult, orice doritor poate face o vizită intelogenților agricultori japonezi.

Source: publika.md

Keywords:

Japonia , pepenele

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.