25 september 2017, 16:45 Kaleidoscope views 3892
Moldova ocupă locul 80 în clasamentul cetăţeniilor lumii
25 september 2017, 16:45 Kaleidoscope views 3892

Moldova ocupă locul 80 în clasamentul cetăţeniilor lumii

„Republica Moldova ocupă locul 80 în clasamentul cetăţeniilor lumii, întocmit anual de compania de consulting "Henley & Partners" din Elveţia.

Clasamentul ţine cont nu numai de posibilitatea de a locui şi a munci fără viză în alte ţări pentru deţinătorii cetăţeniei unui anumit stat, dar şi de economie, dezvoltarea potenţialului uman, ordinea publică şi stabilitate.

România s-a clasat pe locul 27, Rusia – pe 63, Ungaria – pe 18, Polonia – pe 19, Slovacia – pe 20, Lituania – pe 23, Letonia – pe 24, Belarusul – pe 88. Clasamentul este condus de Germania, Franţa, Danemarca, Islanda, Elveţia, Norvegia.

Source: infotag.md

Keywords:

cetatenie , Moldova , rating

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1699
Populația:
5465 locuitori

Lipcani este un oraş în raionul Briceni, Republica Moldova. Oraşul Lipcani este cea mai nordică localitate urbană din Moldova. Amplasat la frontiera de nord-vest a Moldovei cu România şi Ucraina, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Lipcani este situat la o distanţă de 252 km de Chișinău.  Denumirea localităţii vine de la tătarii lipcani care au fost strămutaţi în 1699 din Cameniţa, populînd localitatea. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.