17 january 2018, 15:00 Kaleidoscope views 15184
La Mănăstirea Ciuflea a început să izvorască mir dintr-o icoană
17 january 2018, 15:00 Kaleidoscope views 15184

La Mănăstirea Ciuflea a început să izvorască mir dintr-o icoană

Icoana Maicii Domnului, numită „Odighitria" din Baital („Одигитрия" Байтальская) este o icoană făcătoare de minuni descoperită în anul 2005 în biserica din satul Baital, regiunea Odesa, Ucraina.

De mai mulți ani, parohul bisericii din Baital a început a aduna mărturii despre această Icoană, pentru că mulți creștini veneau cu mulțumire și recunoștință înaintea Sfintei Icoane, întrucît rugăciunile lor au fost auzite. Unele femei, care de mulți ani nu puteau avea copii, după ce s-au rugat înaintea acestei Icoane, au născut... Alții mărturiseau că li s-au hotărît diferite probleme din viața personală, precum și cele legate de locul de trai și de muncă, etc...

Creștinii dornici de a se închina la această mare sfințenie a Ortodoxiei, sînt așteptați pînă pe 20.01.2018, de sărbătoarea Soborul Sfîntului Ioan Botezatorul, la Mănăstirea Ciuflea.

Source: ciuflea.md

Keywords:

manastire , icoana

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
961 locuitori

Cazangic este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica, Selişte și Cazangic. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 961 de oameni. Satul Cazangic a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.