07 february 2012, 15:50 Kaleidoscope views 6245
07 february 2012, 15:50 Kaleidoscope views 6245

Obama îi va apăra pe americani de extratereștri


Foto: metronews.ru 

Barack Obama are un atu neobișnuit în cursa prezidențială: „aproape două treimi dintre americani cred că președintele Barack Obama este mai capabil să-i apere de o invazie extraterestră decît rivalul său republican, Mitt Romney”, relevă un sondaj realizat de National Geographic Channel și citat de The Times.

National Geographic a contactat 1.114 adulți din întregul teritoriu al SUA, pentru sondajul de opinie privind o eventuală invazie extraterestră.
36% dintre respondenți s-au declarat siguri că există obiecte neidentificate zburatoare - OZN-uri. 11% sînt siguri că au vazut un OZN, în vreme ce 20% știu pe cineva care a văzut unul. Majoritatea americanilor nu se tem de o mică invazie a extratereștrilor, deoarece contează că oaspeții cosmici vor fi binevoitori, de genul personajului din filmul lui Steven Spielberg E.T.

65% au afirmat că Obama este mai capabil decat Romney să răspundă unei invazii a extratereștrilor. Femeile și americanii tineri sînt mai înclinați decît vîrstnicii să creadă în eventualitatea unui astfel de incident.

De asemenea, sondajul a arătat că în cadrul unei întîlniri ipotetice cu un extraterestru 22% ar încerca să se împrietenească cu el, 15% ar fugi şi numai 2% ar fi făcut o încercare de a-i cauza un prejudiciu. 11% din numărul total de respondenţi susţin că au văzut OZN-uri, în timp ce 80% cred că guvernul ascunde informaţii despre oaspeţii din spaţiu.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1630
Populația:
514 locuitori

Braicău este un sat din cadrul comunei Sudarca, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dondușeni și la 212 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 514 oameni. Satul Braicău a fost menționat documentar în anul 1630.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.