03 july 2019, 16:36 Kaleidoscope views 2712
De ce devenim fani ai telenovelelor
03 july 2019, 16:36 Kaleidoscope views 2712

De ce devenim fani ai telenovelelor

Din materialul de mai jos, veți afla de ce oamenii vizionează telenovelele. Vom descoperi esența vizionării serialelor ca indicator al calității vieții oamenilor.

Și vom răspunde la întrebarea de ce oamenilor le plac telenovelele în așa măsură.

Totuși, îmi plac telenovelele – esența chestiunii

În prezent programele TV colcăie de telenovele. Oamenii în așa măsură s-au deprins să vizioneze seriale de diverse genuri și teme, că nu-și mai închipuie ce pot face seara, după o zi de muncă, dacă nu să vizioneze episodul următor.

Bărbații, în majoritate, preferă filmele detective, despre război sau polițiști. Femeilor le plac melodramele cu interminabilele intrigi și lacrimi.

Cineva poate spune "Îmi plac telenovelele",altcineva —"urăsc telenovelele". Oricum, majoritatea oamenilor au o anumită atitudine față de ele, propria lor emoție. Practic, nu există persoane care să fie total indiferente față de seriale, adică să nu le vorbească nici de bine, nici de rău...

Specialiștii, criticii de film cataloghează aceste pelicule, preferate de mulți, ca fiind de sortul doi, "opere" cinematografice de calitate inferioară. Majoritatea actorilor serioși, care își respectă propriul statut, nu merg să se filmeze în telenovele. Actorii cu renume pot fi forțați să se filmeze în telenovele doar de factorii externi: lipsa altor oferte (din cauza vîrstei, ca regulă), starea materială grea.

Adică, ei merg să se filmeze în telenovele cu pumnii strînși și inima tîngă (informația despre atitudinea lor față de aceste opere este cunoscută din numeroasele interviuri cu actori renumiți).

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

serial , televiziune

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
6861 locuitori

Chirsova este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chirsova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Comrat și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 6861 de oameni. Satul Chirsova a fost menționat documentar în anul 1791.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.