29 august 2012, 10:51 Kaleidoscope views 11603
29 august 2012, 10:51 Kaleidoscope views 11603

Sfîrșitul lumii va începe pe 22 septembrie?


Foto: sobesednik.ru

O fisură a apărut pe Soare! Această știre recent i-a bulversat pe toți. Oamenii de știință vin să ne liniștească:  steaua nu se va dezintegra și nu ne așteaptă o catastrofă universală, ci cele mai puternice furtuni magnetice. Și chiar au indicat data exactă a cataclismului - 22 septembrie. Imediat pe internet au apărut calculele numerologilor. Ei susțin că anume în această zi de activitate solară fără precedent se va produce un salt cuantic, care se va încheia cu apocalipsa pe 22 decembrie, relatează sobesednik.ru.

Potrivit calendarului arian și celui al strămoșilor noștri, noi trăim nu în anul 2012, ci în 7520. Este a 144 vară în Cercul Vieții și a 16 vară în Cercul Anilor. Este anul bilanțurilor. Iar foarte curînd, pe 22 septembrie, va începe anul 7521 de la crearea lumii. La acea dată, lumea va intra într-o nouă eră. Anume această dată va marca începutul unui proces numit purificarea Pămîntului prin energia solară. Ideea este susținută și de numerologi. Potrivit calculelor lor, purificarea va dura 87 de zile și se va încheia cu un salt cuantic, apocalipsa.

Sîntem din nou averizați că sfîrșitul lumii, anunțat pentru 22 decembrie, conform calendarului Maya, este totuși inevitabil.

Stările de spirit apocaliptice au coincis surprinzător cu calculele oamenilor de știință. Potrivit previziunilor lor, liniile negre care au apărut pe soare și care imediat au fost botezate fisuri, vor degenera în  mari furtuni geomagnetice. Astronomii prognozează că apogeul mîniei Soarelui va fi atins pe 22 septembrie 2012. O coincidență înfricoșătoare!

Oamenii de știință avertizează că, în urma acestui atac solar ar putea fi afectat sistemul electroenergetic al Pămîntului, va fi afectată funcţionarea sistemelor GSM, a aparatelor radio şi computerelor. Furtuna solară ar putea fi urmată de o criză economică prelungită, care ar putea genera chiar conflicte politice și militare.

Este imposibil de a numi data exactă a demarării activității solare, - spune Pavel Sviridov, astrolog si futurolog. Oamenii de știință demult au promis intensificarea activității solare, conform calculelor, ea ar fi trebui să înceapă acum doi ani. Dar, între timp, steaua noastră dă dovadă de  calm. Și acesta este un semn îngrijorător, care arată că știm foarte puțin despre Soare și procesele care stau la baza existenței sale. Nu face să așteptăm începutul apocalipsei anume pe 22 septembrie. Dar și să excludem o  activitate solară fără precedent nu putem. Mai ales după o perioadă prelungită de acalmie.

Keywords:

Pamint , apocalips , soare

Comments

 (2)
  • #2 victor Reply Quote selected
    nu sint specialist dar citind fugitiv nu am observat vreo una
  • #1 simionea Reply Quote selected
    Ce e cu mulțimea de greșeli din articol? A fost tradus cu Google Translate și publicat fără vre-o verificare?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
336 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 336 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1915.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.