24 november 2014, 11:57 Kaleidoscope views 17944
24 november 2014, 11:57 Kaleidoscope views 17944

Moartea laptop-urilor se așteaptă în 2017

Directorul pe tehnologii informaționale în cadrul SAP Oliver Bassmann a declarat că compania lui mizează pe faptul că în viitor în cadrul companiilor va crește numărului de lucrători mobili, iar acesta va trebui să fie luat în considerare la proiectarea software-ului. În același timp, Bassmann prezice că pînă în 2017, companiile vor refuza să folosească laptop-urile ca o clasă de dispozitive de calcul, relatează CyberSecurity.

"Eu sînt sigur că laptop-urile tradiționale, în viitor, nu vor mai exista. Acest lucru se va întîmpla în următorii 3-5 ani ", - a spus el la conferinta companiei SAP Sapphire de la Madrid (Spania).

În schimb, compania se va concentra în special pe dispozitive mobile, motiv pentru care SAP oferă acum suport pentru mai mult de o duzină de dispozitive mobile, cu care utilizatorii pot lucra într-un mediu corporativ. "Acum susținem pe deplin RIM, Apple, Android și Windows Phone 8", - a spus el. "Pentru toate acestea, vom încerca să creăm politici de securitate unice și principii generale de management."

Vorbind despre sistemul de operare desktop oficialul SAP a declarat că, din punctul de vedere al companiei, conceptului de viitor cel mai bine îi corespunde Windows.

Keywords:

laptop , istoria , viitor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
201 locuitori

Valea Florii este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Vale Florii a fost întemeiat în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.