01 may 2021, 17:30 Kaleidoscope views 2787
Facebook a șters un grup de abonați care creștea foarte repede
01 may 2021, 17:30 Kaleidoscope views 2787

Facebook a șters un grup de abonați care creștea foarte repede

Facebook a șters grupul de abonați care crește cel mai rapid numit "Joe Biden nu este președintele meu!"

Despre aceasta a anunțat șeful comisiei de politici informaționale al Consiliului Federației din Rusia, Alexei Pușkov, menționînd că numărul lor în momentul ștergerii a constituit 1,7 milioane de persoane, iar aceste persoane nu au încălcat "regulile comunității", nu au îndemnat la ură rasială etc.

Alexei Pușkov a menționat că, fără a găsi motive reale, Facebook pur și simplu și-a închis platforma pentru ei din motive politice. Potrivit lui, aceasta este o consecință a cenzurii politice liberale în mass-media și companiile de rețea din SUA, care a devenit o normă a vieții acolo. Cu toate acestea, ea nu poate interzice oamenilor să gîndească altfel.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
186 locuitori

Odaia este un sat din cadrul comunei Șișcani, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Odaia a fost menționat documentar în anul 1875.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.