24 february 2013, 00:19 Kaleidoscope views 8791
24 february 2013, 00:19 Kaleidoscope views 8791

Horoscopul pentru 23/24 februarie 2013

BERBEC: Se anunta un weekend cu distractii si aventuri. Esti dornic de amor, insa persoana iubita ori are alta treaba, ori are reprosuri sa iti faca. Sunt momente tensionate, dar pasagere. Foloseste-ti farmecul din dotare si asculta atent ce iti spune persoana draga si incearca sa remediezi lucrurile cat mai repede posibil. Pentru alti nativi, copiii si nazbatiile lor vor fi temele dezbatute zilele acestea. Atentie la dusmanii ascunsi!

TAUR: Activitatile gospodaresti iti ofera cea mai mare bucurie zilele acestea. Ai spor la curatenii generale, la aranjarea lucrurilor prin casa sau la reparatiile curente. Verifica atent sursele de foc, pentru ca exista un risc crescut de avariere a acestora. Membrii familiei te pot necaji, datorita pretentiilor ridicate, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca multumitor cu toate. Dorul de copilarie si de confortul ei te poate face prea emotiv si nesigur pe tine. Ancoreaza-te in cotidian!

GEMENI: Prietenii si rudele apropiate iti vor face program in acest weekend. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu acestia. Fii prudent, pentru ca se pot isca usor conflicte greu de stapanit. Comunicarea este defectuoasa: una se spune si alta se intelege. Bine ar fi sa eviti deciziile majore, promisiunile si discutiile legate de planurile tale de viitor. Daca esti angrenat intr-o forma de scolarizare, s-ar putea sa reiei unele secvente de invatare sau evaluare.

RAC: Cumparaturile sunt tema ta favorita de la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca ai si resurse de cheltuit, insa ar fi bine sa te rezumi la strictul necesar. Mentalul iti este rascolit si de aici comunicarea va avea de suferit. Investitiile si achizitiile valoroase lasa-le pentru o alta perioada mai buna. Energia vitala este fluctuanta, de aceea dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente de odihna si detasare de problemele cotidiene.

LEU: Esti in mare verva la finalul acestei saptamani. Ai multa energie, pe care ar fi bine sa o canalizezi doar catre treburile tale. Incepe o dieta, un program de exercitii fizice, pregateste-ti garderoba pentru primavara sau planifica-ti cursuri de dezvoltare personala si relationala. Atentie ca starile tale de spirit sunt schimbatoare, aspect ce ii poate deranja pe cei din jur. Controleaza-ti pornirile si evita implicarea in viata altora.

FECIOARA: Sufletul tau are nevoie de interiorizare, singuratate si odihna. Rezerva-ti momente doar pentru tine. Plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte sau terapiile naturiste iti pot readuce zambetul pe buze si buna dispozitie. Sanatatea este precara pe segmentele inimii, de aceea fii prudent. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Hraneste-te suficient si dormi mai mult.

BALANTA: Prietenii te vor inconjura cu drag zilele acestea. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti vor oferi informatii si sfaturi folositoare legate de domeniul profesional. Sunt posibile contradictii intre ce gandesi tu si ce auzi din partea altora, insa daca vei analiza pe indelete ce ti se spune, vei constata ca subiectivismul isi facuse un cuib mare in sufletul tau. Foloseste-te de indrumarile celorlalti, insa evita sa iti divulgi planurile de viitor.

SCORPION: Evenimentele cu multa lume, in care tu vei fi vioara intai vor fi la ordinea zilei la sfarsitul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii publice si dialoguri aprinse cu un sef. Fii prudent si gandeste-te bine inainte de a da o replica sau de a-ti etala cunostintele in fata altora. Imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit. Recomandabil ar fi sa asculti mai mult si sa vorbesti doar atunci cand esti intrebat sau cand ai ceva concret si folositor de spus.

SAGETATOR: S-ar putea sa iei legatura cu cineva aflat in strainatate zilele acestea. Sunt momente bune pentru a te informa vizavi de calatorii indepartate, fie in scopul gasirii unui loc de munca, fie cu scopul de a te plimba. Chiar daca intampini obstacole in demersurile legate de calatorii, ai rabdare pentru ca va veni un moment prielnic si pentru acestea. Serile acestui weekend dedica-le vizionarii unei piese de teatru, unui film bun sau aduna-ti prietenii la o sueta.

CAPRICORN: Finalul acestei saptamani iti aduce ganduri bune legate de achitarea datoriilor. Beneficiezi de suficiente resurse materiale, astfel incat sa iti platesti facturile, taxele sau daca este cazul, creditele. Ar fi bine sa iti pui bani deoparte si sa mentii un ritm constant in privinta cheltuirii lor. Relatiile cu cei apropiati sunt tensionate si in orice moment se pot isca neplaceri greu de tinut in frau.

VARSATOR: Relatiile parteneriale iti vor da multe batai de cap la finalul acestei saptamani. Bine ar fi sa te ocupi pe indelete de partenerul de viata sau de colaboratori. Nemultumirile celorlalti la adresa ta sunt legate de administrarea banilor si bunurilor comune. Tine cont de sfaturile celorlalti si evita cheltuielile nefondate sau investitiile de orice fel. Unele colaborari ar trebui reconfigurate sau pur simplu renuntat la ele definitiv.

PESTI: Se pare ca iti vei continua munca de la serviciu si in acest weekend. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii sunt de negasit. Recomandabil este sa iti faci treaba cum stii tu mai bine, evitand provocarile celorlalti. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este destul de obosit. Inima si sistemul circulator sunt slabite zilele acestea, insa foloseste mai mult remedii naturiste pentru a-ti imbunatati starea de spirit. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! 

Sursa: www.astrocafe.ro 

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1024 locuitori

Tabăra este un sat din cadrul comunei Vatici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1024 de oameni. Satul Tabăra a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.