28 january 2013, 09:30 Kaleidoscope views 6757
28 january 2013, 09:30 Kaleidoscope views 6757

Horoscopul pentru 28 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: S-ar putea să aveţi o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să amînaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz. Acordaţi mai multă atenţie persoanelor în vîrstă din familie.

PEŞTI: Sînteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe cei din jur. Încercaţi să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiaţi contracte şi fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

BERBEC: S-ar putea să nu vă simţiţi în formă. Evitaţi să luaţi decizii importante, să semnaţi documente oficiale şi să faceţi planuri de viitor. Nu vă lansaţi în discuţii în contradictoriu.

TAUR: Aveţi de făcut cîteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Păstraţi calmul, pentru a nu tensiona şi mai mult relaţia.

GEMENI: Nu vă simţiţi în deplinătatea forţelor fizice şi intelectuale. Nu vă asumaţi niciun risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi. Fiţi mai răbdător şi controlaţi-vă impulsivitatea.

RAC: Nu este o zi prielnică pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Starea de confuzie şi lipsa simţului practic vă pot conduce la eşecuri. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit.

LEU: Sînteţi plin de energie şi idei. Puteţi avea succes pe plan social. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. După amiază vă confruntaţi cu o problemă sentimentală mai veche.

FECIOARĂ: Dimineaţa sînteţi irascibil şi indispus. Cu toată dorinţa de a fi convingător, este posibil să vă loviţi de neîncrederea colegilor. Acasă vă bucuraţi de armonie şi înţelegere.

BALANŢĂ: Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi melancolic. Prin urmare, nici nu sînteţi prea comunicativ. Această stare riscă să accentueze neînţelegerile cu cei din jur.

SCORPION: Sînteţi stresat de ritmul intens de muncă şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sînt tocmai bune. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate.

SĂGETĂTOR: Dimineaţa, s-ar putea să fiţi mai stresat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu. Încercaţi să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de cîştigat.

CAPRICORN: Sînteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile sociale şi sentimentale. Nu începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiază, relaţia cu persoana iubită este excelentă.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1836 locuitori

Putineşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Comuna Putineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Florești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1836 de oameni. Satul Putinești a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.