29 january 2013, 09:37 Kaleidoscope views 6046
29 january 2013, 09:37 Kaleidoscope views 6046

Horoscopul pentru 29 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, pe care le rezolvaţi cu stăpînire. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o dispută pornită din nimic.

PEŞTI: Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vîrstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi.

BERBEC: Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sînteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că aveţi tendinţa să fiţi impulsiv.

TAUR: Aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnavit şi faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

GEMENI: Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să-i ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu-i refuzaţi.

RAC: Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede.

LEU: Intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simţul practic. Vă recomandăm să mai aşteptaţi. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător. Nu vă faceţi griji.

FECIOARĂ: Sînteţi foarte sensibil şi aveţi nemulţumiri. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii.

BALANŢĂ: Se pare că nu sînteţi foarte inspirat în privinţa relaţiilor sociale. Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia.

SCORPION: S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi finaliza ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi.

SĂGETĂTOR: Un prieten vă cere o mînă de ajutor în afaceri şi s-ar putea să aveţi de cîştigat. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

CAPRICORN: Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sînt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1428
Populația:
2020 locuitori

Buşila este un sat şi comună din raionul Ungheni. Buşila este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Bușila a fost menționat documentar în anul 1428.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.