16 may 2022, 17:30 Kaleidoscope views 1476
Cum se odihnește atletul moldovean de categorie grea Alexandr Romanov după lupte dificile
16 may 2022, 17:30 Kaleidoscope views 1476

Cum se odihnește atletul moldovean de categorie grea Alexandr Romanov după lupte dificile

Alexandr Romanov, luptător moldovean de categoria grea, supranumit și King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte, a recunoscut că, după lupte grele pe ring, îi place să se dedea unor activități în aer liber, să joace golf și fotbal cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas.

Sportivul a făcut această declarație în timp ce răspundea la o întrebare a Noi.md la o conferință de presă susținută la Chișinău, la centrul auto Jaguar Land Rover.

Luptătorul titrat a fost întrebat cum se odihnește, se relaxează după lupte grele, cum își petrece timpul liber.

"Sincer, imediat după luptă, imediat după luptă, împreună cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas am ieșit să ne relaxăm, am jucat golf. A doua zi dimineață după luptă, din nou cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas, ne-am adunat și am jucat fotbal. Îmi place foarte mult să joc fotbal dacă am timp liber. Unica excepție este că, în ultima lună înainte de luptă, ne străduim să excludem toate jocurile active pentru a reduce nivelul și riscul de accidentare. Încerc să includ de fiecare dată o astfel de odihnă activă în programul meu, deoarece cu cît stai pe loc, cu atît este mai greu să accelerezi mai tîrziu”, a spus Alexandr Romanov.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
0 locuitori

Crasnaia Besarabia este un sat din cadrul comunei Colosova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 87 km de Chișinău. Satul Crasnaia Besarabia este în prezent o localitate depopulată. Satul Crasnaia Besarabia a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.