19 april 2014, 10:49 Kaleidoscope views 18514
19 april 2014, 10:49 Kaleidoscope views 18514

Declarație: există o conspirație internațională pentru a reduce populația lumii

Juan Antonio Reig Pla, episcopul de Alcala de Henares, acuză universitățile, partidele politice, sindicatele, dar și ONU, UNESCO și unele ONG-uri de finanțarea proiectelor care vizează reducerea populației, informează La Vanguardia într-un articol elaborat pe baza materialelor agenției Europa Press. Astfel, preotul s-a implicat în dezbaterile vis-a-vis de legislația spaniolă cu privire la avorturi.

"Este un proiect grandios al acestui complex internațional – să reducă numărul de consumatori, pentru ca la masă să nu crească numărul de  oameni", - a declarat Reig Pla într-un interviu, referindu-se la cuvintele Papei Ioan Paul al II-lea în enciclica Evangelium Vitae din 1995.

Potrivit episcopului, cauza principala - paradigma generată de "revoluția sexuală", și care a continuat în cadrul "revoluției antropologice, care vrea să schimbe natura omului". El a identificat în Spania 17 legi și decrete "împotriva vieții, căsătoriei și familiei".

Keywords:

Pamint , populatia , religie , stiinta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
756 locuitori

Şipca este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şipca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 3 km de orașul Șoldănești și 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 756 de oameni. Prima mențiune documentară certă a localității datează din anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.