19 october 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1923
Horoscop pentru 20 octombrie 2022
19 october 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1923

Horoscop pentru 20 octombrie 2022

BERBEC

In aceasta zi risti sa fii implicat intr-un conflict cu o persoana destul de superficiala care arunca vorbe nesabuite. Ii spui tot ce ai pe suflet fara menajamente pentru ca nu ti se pare firesc sa ii atace pe cei mai slabi. Stii ca nu ii vei schimba gandirea, dar macar te vei simti mai bine dupa ce le iei apararea altora. Iti castigi multi simpatizanti dupa acest episod.

TAUR

Vantul bate astazi, ajutandu-te sa iti pastrezi focul aprins. Vei fi astazi un fluture social. Este posibil ca energia ta sa fie risipita, dar aceasta poate functiona in avantajul tau. Obtinerea de informatii si sugestii din diferite locuri si de la diferiti oameni, te va ajuta sa iti integrezi energia cu mediul tau. Valorifica aceasta energie captivanta.

GEMENI

Discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta iti vor strica buna dispozitie din aceasta zi. Exista posibilitatea ca acest conflict sa degenereze daca nu vei gasi o solutie prin care sa aplanezi aceasta situatie. Pastreaza-ti calmul si nu ceda tentatiei de a continua discutiile. Exista o vorba,, Cel mai inteligent, cedeaza". Asa ca cel mai bine ar fi sa te ridici si sa iesi la plimbare.

RAC

Astazi, energia ta fizica si mentala ar trebui sa functioneze la un nivel foarte inalt. Probabil ca nu vei petrece mult timp in interior daca vei putea evita. Astepta-te la intalniri cu prietenii si colegii, daca este posibil dar si la cateva discutii stimulante si animate. Poate doresti sa te pregatesti. Aceasta este o zi minunata pentru a te bucura de seara, poate urmarind un concert online, un joc sau un film.

LEU

Aceasta este ziua potrivita pentru a straluci in toata gloria ta. Nu este nevoie sa retii nimic. Vei descoperi ca ai o mare dragoste de impartasit. Inima ta poate sa mearga astazi la extreme pentru a-si demonstra dragostea, pasiunea si afectiunea. Asigura-te ca aceasta energie atat de fidela nucleului tau este apreciata reciproc de catre oamenii cu care o impartasesti.

FECIOARĂ

Acum mai mult ca niciodata trebuie sa iti temperezi pornirile si mai ales pe acea de a vorbi mult. Nu esti inclinat sa ii asculti pe cei din jur, ba te poti dovedi chiar cinic pe alocuri atunci cand unele persoane mai in varsta iau cuvantul. Ar fi bine sa retii ce se spune in jurul tau pentru ca foarte curand se strang norii deasupra ta.

BALANȚĂ

S-ar putea sa te simti mai energic decat in ultimul timp. O energie puternica care iti creste acuitatea mentala si puterea fizica te poate ajuta sa termini orice este in asteptare. Daca ai reusit sa realizezi atat de mult, incat ai timp sa economisesti, este bine sa ii ajuti si pe ceilalti cu incarcarea lor. Asigura-te insa ca nu ii pui pe primul plan.

SCORPION

Aceasta este o zi excelenta pentru a iti exprima creativitatea naturala. Artele vor fi foarte importante pentru tine. S-ar putea sa descoperi ca nimic nu iti va aduce mai multa placere in zile ca aceasta. Ia in considerare utilizarea acestui lucru pictand, sculptand sau facand alte meserii. Vei gasi ca lucrul perfect pentru tine este sa te angajezi in activitati de arta care pun accent pe daruire.

SĂGETĂTOR

Cand a fost ultima data cand ai folosit un pix si hartie? Tastatura a inlocuit toate aceste minunate instrumente. In acelasi mod in care mersul ofera mai mult decat aer curat, valoarea miscarii ritmice oferita de scris este mult mai linistitoare si vindecatoare decat isi dau seama oamenii. Deplasarea mainii pe pagina se poate simti bine. Deblocheaza locatiile din care se poate scrie cu tastatura. Incearca sa scrii de mana si o sa vezi cat de bine te vei simti.

CAPRICORN

De obicei succesul in afaceri este specialitatea ta, dar astazi te simti un pic trist si te intrebi de ce, din moment ce nu exista nici un motiv real care sa te faca sa te simti in acest fel. Ceea ce se intampla poate fi un sentiment de dezamagire, din moment ce creierul tau nu mai elimina endorfine. In al doilea rand, te intrebi in ce directie sa o iei de acum incolo. Numai tu poti decide asta. Stabileste-ti un nou obiectiv si incearca sa mergi mai departe.

VĂRSĂTOR

Astazi esti probabil sa fii la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita. Ai o pauza norocoasa si probabil ca nu te astepti la mare lucru. Poti incepe ziua intr-o stare sufleteasca nelinistita si frustrata, dar orice s-ar intampla, vei iesi din asta. Fii pregatit, pentru ca aceasta tranzitie poate implica schimbari vaste in viata ta, pe termen lung, dar si imediat.

PEȘTI

Azi vei avea de facut mai multe drumuri pentru a iti duce la bun sfarsit cateva comisioane. Ar fi bine sa te incarci cu multa rabdare si calm deoarece vei intampina un trafic foarte aglomerat si cativa soferi cu nervii intinsi la maxim. Ar fi indicat sa nu te implici in conflictele altora fiindca nu vei reusi decat sa tensionezi si mai tare situatia. Spre seara vei avea parte de vizita unor prieteni care iti vor aduce vesti bune. Distreaza-te.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
7570 locuitori

Corjeuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Corjeuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Corjeuţi este situat pe rîul Lopatnic, la o distanță de 25 km de oraşul Edineţ, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7570 de oameni. Prima atestare documentară a satului Corjeuţi din ţinutul Hotin datează din anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.