24 october 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2313
Horoscop pentru 25 octombrie 2022
24 october 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2313

Horoscop pentru 25 octombrie 2022

BERBEC

Nivelurile emotionale se ridica printre membrii unui grup cu care esti afiliat, deoarece dezacordurile se transforma in certuri. Fii departe de asta pentru nu iti va aduce nimic bun. Scrie-ti impresiile si impartaseste-le celorlalti intr-un alt moment in care lucrurile s-au mai calmat. S-ar putea sa descoperi ca doresti sa faci o ultima incercare pentru atingerea unui obiectiv personal.

TAUR

S-ar putea sa te simti putin frustrat, fara niciun motiv anume. Daca nu esti sigur de ceea ce se intampla in jurul tau, opreste-te si examineaza situatia. Mai mult decat probabil, orice disconfort emotional pe care il simti se datoreaza lipsei de libertate personala intr-un fel sau altul. Poate ca te simti prea legat emotional de ceva. Poate ca trebuie sa iesi din situatia ta actuala in intregime. Foloseste aceasta zi pentru a cauta modalitati de a simti mai multa independenta in lumea ta.

GEMENI

Daca esti implicat in calculatoare si Internet, te poti astepta sa petreci mult timp astazi uitandu-te la ecran. Este posibil sa faci unele scrieri sau design web sau animatie, dar orice ar fi, probabil ca vei gasi o notabilitate mai buna decat ceea ce produci de obicei. Intelectul se alatura intuitiei pentru a produce inspiratie si intuitie. Profita la maxim acum si s-ar putea sa iti dezvolti noi abilitati noi si de durata!

RAC

Livrarile la care te astepti ar putea fi amanate sau mentinute. Astazi s-ar putea sa inveti ceva socant despre un vecin sau o ruda, iar barfele s-ar putea raspandi foarte repede prin comunitatea ta. Acest lucru te-ar putea innebuni, chiar daca ar putea fi exagerat. Ai putea vizita cateva persoane din apropiere, sau poti petrece mult timp la telefon incercand sa afli adevarul. Nu crede nimic din ceea ce auzi azi.

LEU

Este posibil sa ai unele indoieli ca si cum ceva s-a schimbat in mediul de familie in ultima perioada. Daca analizezi cu atentie situatia, vei reusi sa vezi ceea ce se intampla in jurul tau. O persoana apropiata tie trece prin unele schimbari importante in viata si te vei simti ca si in cazul in care este nevoie de tine sa ajuti aceasta persoana intr-o calatorie de auto-dezvoltare.

FECIOARĂ

Inspiratia extrasa din recentele evenimente religioase sau spirituale ar putea sa te ajute sa iti faci unele note despre experientele tale, gandindu-te sa le publici intr-o buna zi. Concentratia ta ar putea fi intensa, deoarece scrisul pentru tine in aceasta zi poate sa nu fie doar creativ, dar si terapeutic. Te va ajuta de asemenea, sa participi la unele cursuri sau ateliere doar pentru a discuta un anume subiect cu un prieten. Cunoasterea este esentiala in aceasta zi.

BALANȚĂ

Daca te-ai gandit sa cumperi o casa sau sa cumperi proprietati imobiliare, aceasta este ziua pentru a incepe rulajul sau finalizarea tranzactiei, in functie de situatia ta. Investitiile in proprietati ar trebui sa creasca constant in valoare. Cu toate acestea, asigura-te ca aceasta este investitia potrivita pentru tine inainte de a te implica. Altfel, s-ar putea sa ramai blocat cu ceva ce nu-ti place de mult.

SCORPION

Aceasta s-ar putea dovedi a fi o zi foarte aglomerata. Este posibil ca cineva apropiat sa vina la tine pentru sfaturi despre cum sa-si gestioneze resursele, poate din cauza succeselor pe care le-ai avut in trecut. Acest lucru ar putea dura mai mult decat planuiai, dar te vei bucura sa iti ajuti prietenul. Informatiile primite de la televizor sau ziare ar putea aduce un nou interes in viata ta si te-ar putea stimula sa faci unele cercetari.

SĂGETĂTOR

Astazi, s-ar putea sa simti ca te-ai ascunde departe in turnul tau de fildes si ai privi performanta din fata ochilor tai. Si de ce nu? Acest lucru iti permite sa obtii perspectiva de care ai nevoie asupra lucrurilor? Foloseste aceasta perioada din viata ta pentru a oferi lucrurilor valoarea lor reala si pentru a vedea unde se potrivesc de fapt anumite persoane in lumea ta. Esti o persoana foarte norocoasa sa poti gasi acest gen de echilibru in viata ta.

CAPRICORN

In zile ca astazi, este important sa te ocupi un timp pentru a reflecta asupra evenimentelor din ultimele zile. Este posibil sa fi decis sa schimbi anumite lucruri despre tine si comportamentul tau? Daca ai putea sa dedici cateva minute pe zi tuturor micilor detalii din personalitatea ta, schimbarile vor merge mult mai bine. Atmosfera de astazi te poate ajuta sa te gandesti la acest lucru.

VĂRSĂTOR

Un interes nou si extrem de convingator poate sa-ti fi captat imaginatia. Ti s-ar putea parea dificil sa te gandesti la altceva, deci ar putea fi o idee buna sa incerci sa gasesti cele mai benefice moduri pentru a urmari acest subiect. Abilitatile tale pentru un studiu aprofundat sunt imbunatatite de intuitie, astfel incat citirea s-ar putea dovedi deosebit de benefica chiar acum. Clasele si atelierele iti pot oferi asistenta, precum si informatii. Incearca sa afli ce functioneaza cel mai bine pentru tine!

PEȘTI

Visele ar putea face lumina asupra unor ambiguitati personale pe care ai incercat sa le intelegi. Gandirea ta este deosebit de clara si de logica acum, iar munca ar trebui, prin urmare, sa fie un aspect dificil. Problemele banesti ar trebui sa mearga destul de bine astazi, in special daca sunt implicate documente legale. Ar trebui sa ai idei practice mai puternice decat de obicei, in special in ceea ce priveste finantele, si astfel poti incheia ziua simtindu-te mai mult decat multumit de ceea ce ai realizat.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2308 locuitori

Zastînca este un sat şi comună din raionul Soroca. Zastînca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 1 km de orașul Soroca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2308 oameni. Satul Zastînca a fost menționat documentar în anul 1616.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.