11 february 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1878
Horoscop pentru 3 noiembrie 2022
11 february 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1878

Horoscop pentru 3 noiembrie 2022

BERBEC

Stai aproape de casa astazi. Prea mult timp in masina poate duce la stres sau, in cazuri extreme, la accidente minore. La locul de munca, aceasta s-ar putea dovedi a fi una dintre acele zile. Evita politicile de birou si ramai departe de certuri. Incearca sa te distantezi putin si sa iti faci treaba singur. Zilele ca aceasta sunt cel mai bine folosite pentru a te ocupa de treburi rapid si eficient.

TAUR

Chestiunile legate de bani s-ar putea inrautati astazi dar nu trebuie sa te sperii. Foloseste orice experienta financiara pe care o ai pentru a indrepta lucrurile. Incearca sa ramai calm si linistit atunci cand ai de-a face cu oameni incapatanati. Nu te lasa atras de argumente. Vei putea rezolva totul, dar numai prin ingeniozitatea ta. Nu depinde de altii.

GEMENI

Verifica-ti casa pentru a te asigura ca totul este in stare de functionare. Exista indicii ca ar putea exista mici pericole care trebuie corectate. Tensiunea ar putea creste in randul membrilor familiei si ar putea rezulta certuri. Nu pierde timpul incercand sa mediezi. Vor trebui sa o rezolve singuri. Aceasta este o zi grozava pentru studiu si singuratate, deoarece mintea ta este deosebit de ascutita.

RAC

Scurte vizite in cartierul tau te-ar putea catapulta in unele situatii negative. Cel mai bine este sa stai aproape de casa daca poti. O scrisoare sau un apel te-ar putea pune intr-o dispozitie agitata. Aceasta nu este o zi pentru socializare. Zilele ca aceasta sunt cel mai bine petrecute pastrandu-te pentru tine, folosindu-ti energia pentru a avea grija de orice lucru la care lucrezi.

LEU

Astazi s-ar putea sa fii putin ingrijorat de afacerile tale financiare. O greseala din trecut ar fi putut duce la niste consecinte destul de suparatoare. Acum trebuie sa valorifici fiecare abilitate pe care o ai pentru a indrepta lucrurile. Cunostintele despre tehnologia moderna ar putea ajuta. Un prieten ar putea incerca sa se certe cu tine, dar cel mai bine este sa ramai rece, neutru si in afara discutiei.

FECIOARĂ

Energia ta fizica este foarte mare astazi. Probabil ca vei dori sa iesi si sa faci exercitii fizice, poate jogging prin parc sau sa participi la un curs virtual de aerobic. Atentie! S-ar putea sa nu fii atat de in forma pe cat crezi si sa incerci prea mult ar putea cauza rani minore. Cineva pe care il cunosti profesional ar putea sa nu fie intr-o dispozitie grozava. Ai putea fi cuprins de furia lor. Incearca sa stai departe de asta.

BALANȚĂ

Incertitudinea cu privire la chestiunile spirituale si indoiala cu privire la intuitiile tale te-ar putea duce astazi la gunoi. Nu incerca sa fortezi solutii – nu va functiona. Aceasta nu este o zi buna pentru a fi in oras, deoarece calatoriile de orice fel ar putea pune probleme. Aceasta este, de asemenea, o zi proasta pentru a planifica sau a incepe o vacanta. Stai aproape de casa si ai grija de aspecte practice.

SCORPION

Daca un prieten sau o cunostinta iti da azi sfaturi despre bani sau investitii, ignora-l. A urma exemplul acestei persoane s-ar putea dovedi a fi dezastruos. Participarea la activitati de grup, de asemenea, nu este recomandabila. Ar putea scapa de sub control si ai putea gasi sa ajungi in mijlocul unei multimi furioase. Este o zi grozava sa stai acasa. Lucreaza la propriul proiect.

SĂGETĂTOR

Barfele si sentimentele in randul colegilor de munca sau intr-un grup ar putea sa apara astazi si s-ar putea sa existe niste miscari politice pe care ar fi in interesul tau sa le eviti. Aceasta nu este o zi buna pentru a merge la pranz cu colegii de munca. Pleaca singur. Nu crede nimic din ce auzi. Sunt sanse sa nu fie adevarat. Pastreaza-te pe tine si nu oferi nicio parere, Sagetator. A face asta ar putea fi nefericit.

CAPRICORN

Prea multa alergare te-ar putea face sa te simti epuizat si sub vreme astazi. S-ar putea sa fi facut miscare prea multa si prin urmare, aceasta este o zi buna pentru a evita exercitiile si pentru a te odihni putin. Nu te forta prea tare! Aceasta nu este o zi buna pentru a planifica sau a incepe o vacanta. Asteapta cateva zile, deoarece calatoriile planificate in acest moment ar putea fi pline de probleme.

VĂRSĂTOR

Te-ai putea simti extrem de pasionat astazi. Poate doresti sa te conectezi cu un partener de dragoste, dar sa fii impiedicat de circumstante. S-ar putea sa fii atras de romane sau filme mai rafinate. Furia reprimata ar putea sa apara din subconstient si sa caute o iesire. Aceasta este o zi grozava pentru a canaliza acea furie intr-o activitate artistica. Nu fi surprins daca folosesti mult rosu!

PEȘTI

Pot aparea probleme electrice sau sanitare cu casa ta asa ca suna un profesionist. Nu incerca sa o remediezi singur, pentru ca ai putea agrava situatia. Prietenii ar putea dori sa vina in vizita, dar spune-le sa astepte pana in alta zi. Discutiile s-ar putea transforma rapid in argumente astazi. Aceasta este o zi grozava pentru a lucra in liniste la ceea ce te intereseaza cel mai mult.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1986
Populația:
334 locuitori

Prioziornoe este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 103 km de Chișinău. Populaţia satului Prioziornoe alcătuia 334 de oameni în anul 2000. Satul Prioziornoe a fost înființat în anul 1986.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.