27 january 2024, 13:30 Kaleidoscope views 1251

27 january 2024, 13:30 Kaleidoscope views 1251

"Ascultă Noi": Cînd vor fi interzise telefoanele mobile în școli

Noi.md a lansat proiectul "Ascultă Noi", ceea ce înseamnă că prima ediție este deja disponibilă spre audiere!

Să fii informat devine mai ușor. "Ascultă Noi" este un format comod pentru cititorii Noi.md, care le permite nu doar să economisească timp, dar și să asculte materialele noastre analitice în timp ce se află în afara casei, de exemplu, în timpul pauzei de masă la serviciu sau în drum spre casă.

Primul material audio poate fi ascultat aici. El este dedicat unuia dintre cele mai actuale și discutate subiecte în societate - "Cînd va fi interzisă total utilizarea telefoanelor mobile în școlile din Moldova?".

Puteți citi materialul aici

Nu ratați noile ediții audio! Abonați-vă la canalul nostru de YouTube și urmăriți-ne pe rețelele de socializare: TelegramFacebook și Viber.

Ascultă, reflectează și fii la curent cu ultimele noutăți de la Noi.md!

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
3200 locuitori

Lunga este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Lunga este este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga alcătuia 3200 de oameni în anul 2011. Satul Lunga a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.