28 october 2013, 21:48 Kaleidoscope views 8556
28 october 2013, 21:48 Kaleidoscope views 8556

Horoscopul pentru 29 octombrie 2013


 

BERBEC: Probabil că la sfîrşitul zilei te vei simţi foarte obosit. Şi asta deoarece este o zi în care pare că trebuie să suporţi toate toanele celor din jur. Ar fi bine dacă nu ţi-ai lăsa nervii să iasă la suprafaţă. Este o zi în care totul pare stresant, chiar dacă te retragi din viaţa publică. Ai putea să-ţi foloseşti spontaneitatea altfel, anume, făcînd glume. Glume bune. În acest fel, detensionezi atmosfera din jurul tău, cu succes.

TAUR: Ai tendinţa de a te simţi destul de limitat, astăzi. Libertatea de mişcare este absentă şi realizezi că nu ai încotro să te îndrepţi, pentru a face lucrurile după bunul plac. Cel mai rău, pentru tine, astăzi, este să rămîi încăpăţînat, căci îţi anihilezi orice şansă la a fi fericit şi bucuros. Fii atent la ce ţi se spune şi de ce anume ţi se atrage atenţia.

GEMENI: Deşi comunici cu cea mai mare uşurinţă, în comparaţie cu alţi oameni din jurul tău, astăzi se pare că te scalzi în balta lapsusurilor, fiind neatent la potrivirea sensurilor cuvintelor şi riscînd a face gafe cînd ţi-e lumea mai dragă. Nu încerca să dregi greşelile comise, mai degrabă fii sincer şi recunoaşte-ţi slăbiciunile. Căci eşti un om, supus greşelii, asemeni celorlalţi.

RAC: Pregătit a-i apăra pe cei din jurul tău, cu orice preţ - aşa se poate caracteriza starea ta actuală. Reacţionezi la orice stimul exterior, cît de mic, într-o manieră nu foarte obiectivă, ceea ce îţi poate aduce reacţii maliţioase din partea celor apropiaţi. Chiar şi din partea vecinilor. Vestea bună este că ştii ce spui şi ce ai de făcut, ceea ce te face imbatabil. Însă nu îţi aduce prieteni...

LEU: O zi în care ar fi bine să-ţi păstrezi liniştea interioară. Căci dacă izbucneşti de fiecare dată cînd te superi, aruncînd flăcări în jur, rişti să rămîi singur, căci sigur ai capacitatea de a-i înspăimînta pe cei din jurul tău, atunci cînd îţi doreşti acest lucru. Mai bine ai căuta un concurs la care să participi, chletuindu-ţi cu succes excesul de energie...

FECIOARA: Deşi astăzi este o zi în care simţi enorm şi vezi monstruos, nu este recomandat a te face mic şi a te ascunde într-o peşteră, căci nicăieri nu eşti ferit de experienţe noi. Probabil că ar fi mai onorabil dacă ai găsi în interiorul tău puterea de a rezistă cu stoicism oricăror experienţe pe care trebuie să le trăieşti şi săţi le însuşeşti. Ai nevoie să contempli mai mult ce se întîmplă cu tine, iar astăzi ai putea face acest lucru.

BALANŢĂ: Probabil că te simţi ameninţat, cumva, de duşmani imaginari. În cel mai fericit caz, ascunşi. S-ar putea că cel mai mare duşman al tău să fii tu însuţi, ceea ce te obligă să analizezi cu atenţie situaţiile în care eşti implicat şi care impun rezolvări imediate. Ai nevoie de o judecată limpede şi obiectivă pentru a reuşi să găseşti soluţii la ceea ce trebuie să clarifici.

SCORPION: Ştii care este adevărul şi nimeni nu te poate minţi sau convinge de opusul acestui lucru. Chiar dacă cei din jur încearcă să evidenţieze un alt unghi din care trebuie să priveşti contextul în care te afli, nu le da crezare. Pe de altă parte, nu este o zi în care să poţi avansa uşor, către a atinge ţelul propus. Este o zi în care să faci totul cu dedicare şi cu pasiune, aşa cum numai un Scorpion poate face.

SĂGETĂTOR: Pot apărea cheltuieli neprevăzute, atunci cînd vine vorba despre copii sau despre persoana iubită. De altfel, şi nevoia ta de a te elibera de stres şi de ate distra îşi spune cuvîntul, fiind dispus să cheltuieşti în consecinţă. În cazul în care primeşti veşti neplăcute, aminteşte-ţi că nu este vină mesagerului pentru acest lucru.

CAPRICORN: De aşa o intuiţie fantastică şi exactă n-ai mai avut de mult timp parte. Încearcă să-ţi aminteşti ce anume ai visat în noaptea care a trecut - ar putea fi vorba despre un vis premonitoriu. Chiar dacă ai senzaţia că trebuie să reacţionezi în conformitate cu logica şi raţiunea, ia în calcul faptul că ceea ce ne înconjoară nu este alcătuit doar din lucruri care se văd.

VĂRSĂTOR: Nu este o zi foarte specială. Practic, niciun OZN nu se va arată pe cer şi nici vreo revelaţie nu pare a fi "în program". Cu toate acestea, eşti o persoană deosebită şi ideile pe care tu le ai sînt deseori revoluţionare. Astăzi, orice idee îţi vine, păstreaz-o ascunsă de urechile şi ochii lumii, noteaz-o undeva pentru a reveni şi a medita asupra ei într-o altă zi, mai favorabilă din punct de vedere astral.

PEŞTI: O zi în care confuzia este omniprezentă în viaţa ta. Se prea poate că furia celor din jur să fie îndreptată asupra-ţi, se poate că şi reacţiile tale să nu fiedintre cele mai potrivite, iar cuvintele grele să îţi fie arme mult prea puternice pentru ceea ce trebuie să cîştigi. Este o zi în care cel mai bine ar fi să dai Cezarului ceea ce îi aparţine şi, în acelaşi timp, să nu plăteşti cu aceaşi moneda.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1763 locuitori

Crasnencoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dimitrova, Ivanovca și Crasnencoe. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnencoe alcătuia 1763 de oameni în anul 2011. Satul Crasnencoe a fost înființat în secolul XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.