11 june 2013, 23:40 Kaleidoscope views 8036
11 june 2013, 23:40 Kaleidoscope views 8036

Horoscopul pentru 7 noiembrie 2013



BERBEC: E posibil ca eforturile făcute în ultimele zile, măsurile luate şi responsabilităţile asumate, să ducă astăzi la rezultate de excepţie în carieră. Ai ocazia acum să faci dovada unui conducător autentic, care ştie ce vrea şi încotro se îndreaptă. Totuşi, este necesar să fii ceva mai flexibil în faţa schimbărilor pe care simţi că e timpul să le faci. Rezultatele profesionale sînt însoţite şi de gesturi generoase din partea unor oameni care cred în tine şi aleg să te sprijine cu resurse proprii.

TAUR:
O zi bună pentru a schimba viziunea asupra viitorului şi vieţii tale în general. Te simţi mai încrezător, puternic şi gata să treci la un nivel superior în evoluţia ta, mai ales din punct de vedere spiritual. Relaţiile cu cei din jur sînt supuse în continuare transformărilor şi reformulărilor, dar cele care într-adevăr sînt potrivite pentru tine se vor consolida în această perioadă.

GEMENI: Dacă ai făcut recent o schimbare la locul de muncă sau ai luat nişte măsuri radicale pentru creşterea randamentului şi clarificarea poziţiei tale, iată că astăzi începi să vezi roadele. În acelaşi timp, anumite contexte relaţionale pot fi supuse schimbărilor neaşteptate, în urma dezvăluirii intenţiilor cîtorva oameni din imediata apropiere. În orice caz, astăzi eşti înclinat către partea subtilă şi profundă a lucrurilor, aşa că nimic nu scapă ochilor şi urechilor tale vigilente.

RAC: Luna în Capricorn, în conjuncţie cu Pluto, te invită să iei totul foarte în serios, mai ales cînd e vorba despre parteneriate, colaborări sau negocieri. Astăzi ai un magnetism puternic, capacitatea de a-i inspira pe ceilalţi şi curajul de a exprima adevărul aşa cum îl vezi. Disciplina, seriozitatea şi atenţia la detalii te conduc spre succes. Totuşi, fii mereu pregătit să te adaptezi la schimbările care sînt în continuare la ordinea zilei.

LEU: Astăzi eşti pus pe fapte mari, mai ales în sfera profesională. Reorganizezi, schimbi programul de lucru sau orice crezi că nu funcţionează sau nu mai corespunde viziunii tale actuale. Interesant este că toată lumea se dă la o parte din calea ta şi se mulţumeşte să privească spectacolul de pe margine. Te iei foarte în serios în tot ce faci, iar sarcinile de serviciu sînt literă de lege. Ce-i drept, asta e atitudinea cîştigătoare astăzi.

FECIOARA: Astăzi capeţi o percepţie clară asupra lucrurilor, în ce priveşte relaţia cu cineva drag, un proiect creativ sau o poziţie socială. Pur şi simplu realizezi care sînt cauzele unor blocaje, care sînt soluţiile, ce e necesar să schimbi şi să reconstruieşti. Pasiunea pe care o investeşti în tot ce faci îi poate deruta pe ceilalţi, însă este esenţial să faci abstracţie de judecăţi exterioare. Pe de altă parte, dacă simţi să faci cîteva schimbări, urmează acest sentiment.
 
BALANŢĂ: Emoţiile intense de astăzi e bine să fie direcţionate în sens constructiv şi pozitiv. Astfel, dorinţa puternică de a te detaşa de anumite experienţe din trecut şi de a schimba ceva în viaţa ta te vor conduce spre materializarea unor intenţii şi obţinerea unor succese de ordin material şi nu numai. Totul este să ai încredere în alegerile dictate de intuiţia ta, chiar dacă unele te înfricoşează în prima faza, fiind legate de schimbările iminente din cadrul unor relaţii.

SCORPION: Conjuncţia Lună-Venus şi apoi Lună-Pluton în Capricorn, în zona comunicării, te pot ajuta să vezi la cei din jur calităţi pe care pînă acum nu le-ai sesizat. Poţi vedea dincolo de aparenţe şi ştii, pur şi simplu, pe cine poţi conta, care sînt relaţiile benefice, care este pasul următor în cadrul unei colaborări. Renunţi cu uşurinţă la balastul relaţional, aşa că acum e momentul alegerilor în acest sens, cu precădere în zona muncii.

SĂGETĂTOR: Eşti în stare să faci bani şi din piatră seacă, sau cel puţin aşa arată cerul astral pentru tine. Astăzi poţi să găseşti noi mijloace prin care să pui la treabă nişte talente, calităţi, aptitudini. Ai mai multă încredere în tine, eşti conştient de contribuţia pe care o poţi aduce într-un proiect şi eşti gata să te apuci serios de treabă. Nu-ţi mai rămîne decît să ai încredere în ideile tale revoluţionare, chiar dacă lucrurile înaintează încă cu greutate.

CAPRICORN: Dacă pînă acum ai tot tărăgănat lucrurile în privinţa unor alegeri legate de relaţiile din viaţa ta, acum nu-ţi mai permiţi acest “lux”. Cu alte cuvinte, astăzi te smulgi din comoditate şi încetezi să te mai complaci în alegerea de a nu face alegeri. Pur şi simplu, îţi iei inima în dinţi şi spui ce ai de spus, îţi exprimi sentimentele, indiferent cum arată ele. Pînă la urmă, viitorul pe care ţi-l doreşti este creat inclusiv în acest moment. Deci ce alt moment e mai potrivit pentru a acţiona?

VĂRSĂTOR: Deşi în zona profesională pare să fie multă agitaţie, astăzi ai face bine să te detaşezi măcar pentru scurt timp de toate preocupările, obiectivele, problemele. Ziua de astăzi este potrivită mai degrabă pentru introspecţie şi relaxare, decît pentru activităţi sociale sau muncă. Cu cît îţi oferi mai mult spaţiu şi intimitate, cu atît mai multe răspunsuri şi soluţii vei primi, pe căi subtile.

PEŞTI: Îndoielile pe care le aveai în privinţa unui prieten pot lua sfîrşit astăzi, şi asta datorită susţinerii, veştilor bune, informaţiilor utile primite de la acesta. Pe de altă parte, cineva îţi poate face o propunere de nerefuzat sau te poate ajuta să identifici ce îţi doreşti cu adevărat. Oricum, prietenii joacă un rol important în alegerile tale, aşa că nu-i evita, chiar dacă unii dintre ei te provoacă să ieşi din comoditate.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4240 locuitori

Ermoclia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Ermoclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4240 de oameni. Satul Ermoclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.