18 november 2013, 22:16 Kaleidoscope views 5725
18 november 2013, 22:16 Kaleidoscope views 5725

Horoscopul pentru 19 noiembrie 2013



BERBEC: Excesul de zel nu face bine nimănui. Nici ţie. Deşi agitaţia din jurul tău este de nedescris, deşi te simţi în stare a birui orice obstacol şi a depăşi cu bine orice problemă, încearcă, totuşi, să nu te bagi acolo unde nu este treaba ta, căci rişti să dai naştere unui context inconfortabil. Avansează cu paşi mici, oricît de măreţe ar părea planurile tale de viitor.

TAUR: Este una dintre zilele în care a-ţi cunoaşte limitele reprezintă o virtute. De asemenea, chiar dacă stai într-un singur loc, concentrat fiind doar asupra obiectivelor pe care le ai de realizat, fără a acţiona concret, nu înseamnă că vei reuşi să obţii ceea ce ţi-ai propus. În ceea ce priveşte încrederea în sine, nu uita că ai lumea la picioare, iar atunci cînd eşti conştient de acest lucru, nimic nu îţi poate sta în cale.

GEMENI: Se poate ca astăzi să ai de-a face cu oameni supăraţi. Ceea ce nu este o noutate. Noutate este faptul că aceştia sînt dintre cei care îţi alcătuiesc familia. Oameni cărora nu le poţi spune: “nu”, trebuie să îi înţelegi şi să nu le provoci supărare, mai mult decît deja există. Ceea ce poţi face este să îţi îndrepţi atenţia asupra altor subiecte. Nu te implica în dramele altor oameni.

RAC: Cam greu să ţi ascunse secretele care îţi sînt încredinţate, astăzi. Cel mai bine ar fi să păstrezi tăcerea şi să nu vorbeşti neîntrebat, nu degeaba se spune că tăcerea e de aur. Concentrează-te, în schimb, pe a face mai multe decît faci de obicei, căci ai multă energie de care poţi dispune. Unde mai pui şi faptul că apar fel de fel de ocazii de a-ţi demonstra talentul şi de a-ţi arăta abilităţile...

LEU: Se pare că eşti cu mult mai curios decît ai fost pînă acum. Aminteşte-ţi, însă, atunci cînd te interesează ce fac alţii, faptul că nu ţi-ar plăcea să fii observat, aşa cum ai tu tendinţa de a face cu ceilalţi. În inima ta mare are loc dragoste pentru toată lumea, ca atare acceptă-i pe cei din jur aşa cum sînt şi fii un coechipier (acolo unde este cazul) pe care toţi şi l-ar dori alături.

FECIOARA: Deşi eşti pregătit a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutorul tău, se poate să nu îţi dai seama de cît de multă energie ai nevoie pentru a face faţă cerinţelor acestora. Ceea ce ar fi bine să afli este dacă eşti dispus cu adevărat să te implici în astfel de acţiuni, pro bono. Căci, o dată ce ai acceptat aceste lucruri, cu greu te mai poţi retrage, fără a-i dezamăgi pe cei din jur.

BALANŢĂ: Ai nevoie de o ieşire în natură. O excursie mică, de o zi, ar fi benefică stării tale interioare. Probabil că este foarte greu să renunţi la a-ţi onora îndatoririle zilnice pentru a merge la munte, spre exemplu. Ceea ce te poate conduce către a visa cu ochii deschişi. Ceea ce face că această zi să fie potrivită activităţilor care implică creativitate şi hobby-urilor care îţi bucură sufletul.

SCORPION: Cam nehotărît, astăzi. Cînd ai chef să te distrezi, cînd ai chef să îţi împărtăşeşti ideile cu cei din jur, cînd nu vrei să vezi pe nimeni. Cam multe toane şi nimic din ceea ce faci nu te încînta, cu adevărat. Nu uita că succesul este uşor de atins atunci cînd îţi păstrezi optimismul şi buna dispoziţie, mai ales pe termen lung. Iar tu poţi face acest lucru cu uşurinţă.

SĂGETĂTOR: Probabil că te bazezi prea mult pe cei din jur sau ai aşteptări prea mari de la aceştia, căci dacă eşti refuzat, simţi dezamăgire şi rămîi cu senzaţia că ai fost trădat. Ceea ce te obligă să priveşti din mai multe unghiuri problemele pe care le remarci. Cu siguranţă ceea ce ţi se întîmplă se întîmplă pentru că atragi acel lucru sau rezonezi cu el. Păstrează-ţi entuziasmul, însă.

CAPRICORN: Nici nu ştii cu ce să începi, căci ai atît de multe lucruri de făcut, încît nu îţi mai rămîne deloc timp pentru ţine însuţi. Poate că este nevoie de o pauză, din cînd în cînd, iar a te simţi vinovat că nu duci totul la bun sfîrşit, în aceeaşi zi, nu este o idee bună. Ceea ce este important este continuitatea, iar meritele îţi vor fi apreciate, în timp. Trebuie să perseverezi cu aceeaşi hotărîre ca şi pînă acum.

VĂRSĂTOR: O zi în care nu te prea poţi ascunde, indiferent ce îţi doreşti a face. Eşti asemeni unei cărţi deschise, iar cei din jur nu vor rata oportunitatea de a-ţi vedea adevărata faţă. Poate că pentru unii dintre aceştia este bine, căci vor vedea ce om frumos eşti şi că meriţi toată dragostea şi aprecierea din lume.

PEŞTI:
Rezerva de energie de care dispui pare interminabilă, ceea ce te poate duce la epuizarea aceastei cantităţi de energie, atunci cînd nu eşti atent la ceea ce se întîmplă în jurul tău. Trebuie doar să fii cu ochii-n patru. Cel mai simplu ar fi să nu te împarţi în mai multe direcţii. Pe de altă parte, cu cît îţi stabileşti mai clar obiectivele, cu atît mai simplu îţi va fi drumul.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
936 locuitori

Enichioi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Enichioi, Floricica, Bobocica, Ţolica. Satul Enichioi este situat pe Valea Enichioiului, la distanța de 37 km de oraşul Cantemir şi la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 936 locuitori. Satul Enichioi a fost atestat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.