24 november 2013, 20:21 Kaleidoscope views 10356
24 november 2013, 20:21 Kaleidoscope views 10356

Horoscopul pentru 25 noiembrie 2013


 

BERBEC: Dacă în prima parte a zilei încă mai resimţi ecourile distracţiilor din week-end, de la prînz se schimbă situaţia şi trebuie să fii prudent şi prezent la serviciu. Avalanşa din sfera muncii care se declanşează astăzi te antrenează în activităţi profesionale multiple. Colegii mai mult te încurcă, iar şefii îţi susţin doar moralul. Munca propriu-zisă va trebui să o realizezi tu mult şi bine. Te pot necăji afecţiunile legate de aparatul digestiv. Evită consultaţiile şi analizele medicale, pentru că pot apărea erori greu de remediat.

TAUR: O zi cu suişuri şi coborîşuri în sfera relaţiilor sentimentale. Este posibil ca cei dragi să îţi ceară prea mult, atît din punct de vedere material, cît şi afectiv. Cu toate că şi nevoile tale sufleteşti sînt greu de satisfăcut, încă reuşeşti să îi alini şi pe alţii. Ar fi bine să discuţi deschis, măcar din cînd în cînd, dorinţele persoanei iubite, ale copiilor, dacă este cazul. Astfel vei reuşi să îţi echilibrezi şi tu sufletul, dar şi să aduci armonie şi pace în relaţiile tale sentimentale. După-amiază, o şuetă cu cei dragi este binevenită.

GEMENI:
Contextul astral de astăzi îţi favorizează treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Sînt momente bune pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări interioare. Achiziţionarea unor bunuri de patrimoniu sau planurile de investiţii pe termen lung, în tot ce ţine de spaţiul locativ au succes. Sfătuieşte-te şi cu cei dragi vizavi de ideile tale domestice. Dorul de copilărie şi de personajele ei te va însoţi întrega zi. Răsfoieşte un album cu fotografii şi planifică o vizită în locurile natale sau la rude.

RAC: Săptămîna începe cu multe drumuri pe distanţe scurte. În călătoriile de astăzi poţi întîlni prieteni sau rude pe care nu le-ai mai văzut demult. Totuşi, dialogurile cu aceştia sînt tensionate, fie datorită viziunilor diferite pe care le aveţi fiecare despre lume, viaţă şi evenimentele marcante ale vremii, fie, pur şi simplu, gîndurile fiecăruia sînt canalizate doar spre treburile personale. De asemenea, sînt momente bune pentru învăţare, dacă parcurgi vreo formă de şcolarizare.

LEU: Iar şi iar revii asupra banilor cîştigaţi din muncă ta proprie. Într-un anume fel, veniturile tale sînt strîns legate de relaţiile cu membrii familiei. În ultima vreme ai tot cheltuit pentru nevoile celor dragi sau pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuit, însă acum a sosit momentul să cheltuieşti şi pentru nevoile tale. Există rost de cîştiguri suplimentare zilele acestea, dar încă banii se duc foarte repede din preajma ta. După-amiază, răsfaţă-te cu o plimbare prin magazinele preferate.

FECIOARA: Chiar dacă este începutul săptămînii, ar fi bine să îţi conservi energia, fiind cît mai discret în peisajul cotidian. Atît sufletul, cît şi trupul tău mai au nevoie de odihnă, aşa încît ascultă-le doleanţele. Pe de altă parte, izolarea în mijlocul mulţimii îţi poate aduce informaţii şi concluzii despre oamenii şi evenimentele din preajma ta, lucruri pe care altfel ar fi fost mai dificil să le afli sau să ţii cont de ele. După-amiază, starea de spirit se va îmbunătăţi vizbil.

BALANŢĂ:
Dacă în primele ore ale zilei eşti orientat către dialoguri cu prietenii, spre prînz, starea de spirit se va schimba total. În urma celor petrecute în zilele weekendului, ai nevoie de o retragere din prim-planul vieţii cotidiene. Se conturează o perioadă în care oboseala îşi va spune cuvîntul. Odihneşte-te, mănîncă sănătos şi plimbă-te mai mult în aer liber. Lasă-ţi gîndurile să hoinărească printre amintiri, pentru că astfel vei reuşi să desluşeşti iţele prezentului şi să îţi aranjezi viitorul aşa cum vrei tu.

SCORPION:
Prima parte a zilei este marcată de chestiunile profesionale, în special cele în care joci un rol principal cu multă răspundere şi activităţi de anvergură. Bine este să îţi îndeplineşti sarcinile de lucru cu inima deschisă, pentru că deja ţi se pregătesc venituri salariale ceva mai mari, favoruri sau condiţii de muncă mai bune. După-amiază, un prieten te invită la o discuţie amicală într-un ambient plăcut. Descarcă-ţi sufletul faţă de acesta şi ţine cont de sfaturile primite.

SĂGETĂTOR:
Strălucirea pe care o emani acum va atrage în preajma ta mulţi admiratori, dar şi persoane care au nevoie de sprijinul tău. Mai ales în prima partea zilei vorbeşti bine, îţi poţi folosi talentele pedagogice cu succes şi astfel sfaturile tale vor fi de un real folos celorlalţi. De la amiază vor începe întrevederile cu şefii sau şedinţe oficiale pe teme profesionale. Fii prudent, pentru că există un risc crescut de contradicţii verbale care foarte uşor se pot transforma în sancţiuni pe termen lung.

CAPRICORN:  Periodic îţi vine un dor de ducă greu de stăpînit. Astăzi îţi sînt favorizate dialogurile cu persoanele aflate în străinătate şi demersurile legate de călătorii. Ai prieteni buni care te susţin cu sfaturi bune, ba chiar şi cu ajutor material. Pe de altă parte, ar trebui să lucrezi la rafinarea mentalului tău, abordînd cursuri de lungă durată, lecturi sprituale şi vizite regulate în librării, la tîrguri de carte sau la expoziţii de artă. După-amiază se recomandă un masaj sau un tratament cosmetic.

VĂRSĂTOR: Este nevoie să achiţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Disputele pe tema banilor şi bunurilor administrate în comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri vor fi frecvente zilele acestea. Poate că cei din prejama ta cheltuiesc prea mult, pe lucruri inutile din punctul tău de vedere. Planurile tale de afaceri şi investiţii au mai mult tentă profesională şi de aici cei dragi se pot necăji. Sfătuieşte-te cu un prieten specialist în finanţe vizavi de capitolul financiar.

PEŞTI:
În prima parte a zilei eşti ocupat cu treburile de la serviciu. Fii prudent, deoarece starea sănătăţii tale este precară. Evită eforturile fizice şi intelectuale prea mari. La orele prînzului intervin chestiuni parteneriale. Sînt posibile altercaţii atît cu partenerul de viaţă, cît şi cu cei de afaceri. Neînţelegerile pornesc în primul rînd de la viziunile diferite pe care le aveţi fiecare, vizavi de activităţile profesionale pe caretrebuie să le desfăşuraţi împreună. Fii prudent şi ţine cont şi de părerile celorlalţi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2038 locuitori

Micleuşeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Huzun și Micleuşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Micleuşeni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.