08 january 2014, 10:38 Sport views 7069
Militari moldoveni, campioni mondiali la Taekwondo
Photo: trm.md
08 january 2014, 10:38 Sport views 7069

Militari moldoveni, campioni mondiali la Taekwondo

Reprezentanţii Clubului Sportiv Central al Armatei (CSCA), membri ai lotului naţional al Republicii Moldova, au cîştigat 16 medalii la Campionatul Mondial de Taekwondo ITF, desfăşurat în perioada 23-28 iulie curent, la Roma, Italia. Cei nouă sportivi militari au obţinut cinci medalii de aur, trei de argint şi opt de bronz.

De menţionat că, la Campionatul de Taekwondo din acest an, echipa de junioare a Republicii Moldova a fost formată, în premieră, din sportive membre ale CSCA - Trofin Ruxandra, Golban Mihaela, Midari Diana - clasîndu-se pe locul 1 la compartimentul spargeri şi pe locul 3 la compartimentul tehnică specială (spargere de obiecte prin sărituri).

Potrivit Ministerului Apărării, luptătorii clubului au fost pregătiţi de profesorii-antrenori Iurie Spătaru şi Vasile Căpăţină.

La Campionatul Mondial la Taekwondo ITF din acest an au participat 536 de sportivi din 33 ţări. Echipa Republicii Moldova a fost reprezentată la competiţie de 20 de luptători, dintre care nouă din cadrul CSCA.

Source: trm.md

Keywords:

taekwondo , sport , armata , militari , campion

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.