04 september 2015, 15:11 Sport views 9022
Un sportiv francez a renunţat la lupta cu moldoveanul Ion Cuţelaba
04 september 2015, 15:11 Sport views 9022

Un sportiv francez a renunţat la lupta cu moldoveanul Ion Cuţelaba

Cei mai puternici luptători moldoveni insuflă frică în adversarii lor. Francezul Malic Merăd a refuzat să participe la un prestigios turneu internaţional de la Kiev, unde urma să lupte cu Ion Cuţelaba care până acum nu a fost învins niciodată. Organizatorii Ligii Mondiale la lupte mixte au căutat în mod operativ un înlocuitor pentru francez. Însă, după schimbarea adversarului, rezultatul nu s-a schimbat. Cuţelaba l-a trimis în knokaut chiar în prima rundă pe ucraineanul Vitali Onişcenko.

Întâlnirea principală a serii dintre francezul Merăd nu a avut loc. În ziua stabilită, la Kiev a venit numai unul din cei doi luptători. Organizatorii Ligii Mondiale au căutat în mod operativ un înlocuitor pentru francez. În locul lui Malic Merăd care s-a speriat să intre în cuşcă cu Ion Cuţelaba, a îndrăznit ucraineanul Vitali Onişcenko, care însă în minutul doi al luptei a regretat. Cel mai bun luptător moldvean l-a atacat atât de dur pe adversar, încât acesta a cedat.

Victoria înainte de termen asupra ucraineanului a fost jubiliară pentru Ion Cuţelaba. Sportivul nostru de 22 de ani a disputat 12 lupte pe ringul profesionist, obţinând 10 victorii.

În afară de Cuţelaba, pe ringul de la Kiev au evoluat alţi doi luptători din Moldova. Prin decizia arbitrilor, Andrei Culai l-a învins pe un alt ucrainean – Oleg Bondar.

Unica înfrângere înregistrată la Kiev a fost cea a lui Sergiu Morari care a cedat în faţa celui de-al treilea ucrainean, Alexandr Butenko.

Source: tv7.md

Keywords:

lupta , sport , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
964 locuitori

Codreni este un sat din cadrul comunei Vălcineţ, raionul Ocniţa. Satul Codreni este situat la o distanță de 32 km de orașul Ocniţa şi la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Codreni este menționat documentar în anul 1765.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.