20 may 2015, 14:31 Sport views 7053
Moldova face senzaţie la Cupa Campionilor pentru Copii la Fotbal
Photo: jurnal.md
20 may 2015, 14:31 Sport views 7053

Moldova face senzaţie la Cupa Campionilor pentru Copii la Fotbal

Fotbalul pentru copii din Moldova s-a dovedit a fi net superior, pentru a doua oară în ultimele zile, faţă de cel din România. După victoria copiilor de la Zimbru, din cadrul turneului de la Bucureşti, a urmat victoria concludentă a altei echipe din Moldova asupra steliştilor, de această dată, la un turneu de elită.

Copii de la Clubul de Fotbal Buiucani din Chişinău au făcut senzaţie la meciurile grupei I a ediţiei a 2015 a Cupei Lukoil, care au avut loc în Bulgaria.

Sub privirile fostului internaţional bulgar, care a jucat finala mică la Campionatul Mondial din 1994, actualului preşedinte al Uniunii Fotbaliştilor din Bulgaria, Borislav Mihailov, tinerii jucători de la Buiucani şi-au arătat superioritatea în faţa adversarilor.

Jucătorii CF „Buiucani", care în acest turneu au jucat sub numele de Dacia Chişinău, au devansat lejer, cu scorul de 2-0, echipa Steaua Bucureşti, graţie golurilor marcate de Ignat şi Vornicescu.

Nici cu bulgarii de la CSCA Sofia nu au avut mari probleme, impunîndu-se cu 3-0.

O partidă echilibrată s-a consemnat în faţa formaţiei Naţional, scor 1-0 pentru Buiucani-Dacia.

Cel mai greu meci a fost în faţa celor de la Levski Sofia, rezultat final 0-0.

Copii din Chişinău s-au clasat pe primul loc, cu 9 puncte, în faţa celor de la Steaua Bucureşti şi Levski Sofia.

După aceste rezultate, copii din Chişinău au acces în etapa finală a Cupei Campionilor, care va avea loc în Rusia, la Moscova, în perioada 28-30 august, fiind cunoscute deja primele echipe calificate: Dacia Chişinău, PAOC, Spartak Moscova şi Lokomotiv Moscova.

Source: jurnal.md

Keywords:

moldovenii , fotbal , copii , Romania , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
1011 locuitori

Huluboaia este un sat şi comună din raionul Cahul. Huluboaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cahul și la 210 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 oameni. Satul Huluboaia a fost înființat în a doua jumătatea a secolului XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.