21 may 2015, 14:11 Sport views 6073
Victorie pentru Radu Albot în primul tur la turneul Challenger de la Heilbronn
Photo: facebook.com/RaduAlbot
21 may 2015, 14:11 Sport views 6073

Victorie pentru Radu Albot în primul tur la turneul Challenger de la Heilbronn

Radu Albot a făcut primul pas spre tabloul principal al celui de-al doilea turneude Mare Şlem al anului. Tenismanul moldovean a ajuns în turul doi al calificărilor după ce l-a eliminată pe Liam Broady.

Radu Albot s-a calificat pentru prima dată în turul doi preliminar de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Tenismenul moldovean a trecut cu greu în primul tur de britanicul Liam Broady pe care l-a eliminat după un meci care s-a desfășurat pe parcursul a două zile, fiind întrerupt în două rânduri din cauza ploii. Albot s-a impus cu scorul de 6-7 7-6 6-2.

În turul secund al calificărilor, Radu Albot, ocupantul locului 132 în ierarhia mondială, se va duela cu francezul Calvin Hemery, jucător care se află pe locul 447 mondial. Partida dintre cei doi se va juca joi.

Dacă va trece și de Hemery, Albot va juca pentru accederea pe tabloul principal la Roland Garros cu învingătorul dintre belgianul Kimmer Coppejans, numărul 109 mondial, și francezul Vincent Millot, locul 209 în ierarhia ATP.

Source: www.publika.md

Keywords:

Radu Albot , tenis , Campionat , Franta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
552 locuitori

Păruceni este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Păruceni a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.