08 may 2015, 10:10 Sport views 6595
Igor Dobrovolski și-a dat demisia (Video)
08 may 2015, 10:10 Sport views 6595

Igor Dobrovolski și-a dat demisia (Video)

Antrenorul Igor Dobrovolski şi-a dat demisia după înfrângerea din derby-ul cu Zimbru, scor 0-2. În următoarele meciuri, interimatul va fi asigurat de Veaceslav Semionov.

Igor Dobrovolski a fost numit în funcţia de antrenor al Daciei în urmă cu trei luni. În această perioadă, echipa din Chişinău a ratat titlul de campioană, a pierdut finala Cupei Moldovei şi a fost eliminată din runda a doua din preliminara a Ligii Europei.

După ce "lupii-galbeni" au pierdut meciul cu Zimbru din etapa a doua a Diviziei Naţionale, Dobrovolski a decis să părăsească formaţia din Capitală.

"Igor a muncit mult, dar nu a făcut faţă aşteptărilor. Noi toţi recunoaştem acest lucru. Această echipă trebuie să fie motivată altfel. Nu există niciun conflict. Dimpotrivă, e vorba de relaţii bune între mine şi Igor", a spus finanţatorul Daciei Adlan Şişhanov.

Împreună cu Dobrovolski de la echipă a plecat şi experimentatul atacant Viorel Frunză. Fostul antrenor al naţionalei Moldovei şi-a luat deja rămas bun de la jucătorii echipei.

Igor Dobrovolski a părăsit Dacia pentru a treia oară. Sub comanda sa, echipa a obţinut cele mai mari performanţe. În 2011, Dacia a câştigat pentru prima dată titlul de campioană şi Supercupa Moldovei.

Dobrovolski a mai antrenat în carieră Veris Chișinău şi gruparea rusă FC Sahalin, însă a plecat de la aceste echipe după câteva luni.

Source: www.publika.md

Keywords:

fotbal , demisie , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.