18 october 2015, 15:28 Sport views 5615
În parcul Rîşcani a avut loc Campionatul Moldovei la cros
18 october 2015, 15:28 Sport views 5615

În parcul Rîşcani a avut loc Campionatul Moldovei la cros

În pădurea din parcul Râşcani al capitalei a avut loc Campionatul Moldovei la cros. Conform tradiţiei, Federaţia de Atletism organizează evenimentul. Competiţia a fost câştigată de-a lungul anilor de participanţii la Jocurile Olimpice: Ion Luchianov, Natalia Cherches, Iaroslav Muşinchi, Roman Prodius.

Prima cursă feminină, cea de o mie de metri, a fost câştigată de Valeria Capmare. Luptă interesantă pentru primul loc şi la băieţi, pe aceiaşi distanţă. Adrian Gorbatovschi s-a impus pe ultimii metri în faţa lui Alexei Zolotariov. La final, mai mulţi participanţi şi-au tras cu greu sufletul.

La eveniment au participat circa 300 de sportivi.

Source: trm.md

Keywords:

sport , Chisinau , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
1407 locuitori

Burlăneşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Burlăneşti şi Buzdugeni. Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 26 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 219 km de Chișinău. La nord de Burlăneşti se află o întindere stîncoasă cu peşteri, ce formează malul stîng al Drăghiştei. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1407 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din 25 aprilie 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.