06 march 2016, 11:50 Sport views 5738
Naţionala Moldovei întîlneşte astăzi echipa Elveţiei
06 march 2016, 11:50 Sport views 5738

Naţionala Moldovei întîlneşte astăzi echipa Elveţiei

Selecţionata de fotbal a Moldovei dispută în această seară ultimul meci de verificare înaintea preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, care vor demara în luna septembrie. „Tricolorii" vor întâlni Elveţia la Lugano.

Elveţia şi Moldova s-au confruntat până acum de 2 ori, în preliminariile CM 2010, ambele partide încheindu-se cu victoria elveţienilor, scor 2-0. Partida din această seară se va desfăşura pe stadionul Cornaredo din Lugano, care are o capacitate de 5800 locuri. Potrivit organizatorilor, toate biletele la acest meci au fost vândute.

„În Elveţia fotbalul progresează. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Dacă vom lupta şi vom fi concentraţi am putea scoate un rezultat pozitiv", a declarat Artur Ioniţă, care a evoluat 5 ani în campionatul Elveţiei, la echipa Aarau.

Întâlnirea care va începe la ora 19.00 (ora Moldovei) va fi deservită de o brigadă de arbitri din Spania: Alejandro Hernandez – la centru, ajutat de asistenţii Pau Cebrian Devis şi Miguel Martinez Munuera.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
266 locuitori

Evghenievca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea Evghenievca se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 266 de oameni. Satul Evghenievca a fost întemeiat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.