23 november 2017, 10:35 Sport views 47194
Cuplul, care i-a adus Moldovei locul I la Campionatul Mondial de dans, s-a logodit (Foto, Video)
23 november 2017, 10:35 Sport views 47194

Cuplul, care i-a adus Moldovei locul I la Campionatul Mondial de dans, s-a logodit (Foto, Video)

Cuplul care a reprezentat Republica Moldova la Campionatul Mondial de dans latino, își vor arăta dragostea nu doar în scenă, dar și în viață. Recent, moldoveanca Anna Matus și italianul Gabriele Goffredo s-au logodit.

Propunerea în căsătorie a fost făcută chiar la Campionat pe care tinerii l-au și cîștigat devenind, acum trei zile, camioni mondiali de dans latino.

Se pare că campioana nu s-a așteptat la o astfel de surpriză. Aceasta a început să plîngă de fericire și a zis „Si" (ital.„Da").

Cei doi au fost felicitați de către alți participanți la campionat și radiau de fericire.

Momentul emoționant a fost imortalizat în imaginile de mai jos. La fel puteți admira și inelul de logodnă.

Anna Matus și Gabriele Goffredo formează un cuplu pe ringul de dans din anul 2011. Tinerii au obținut prima medalie de aur în 2013 la Jocurile Mondiale, ediția IX, petrecute în orașul Cali, Columbia. În anul 2015, la Campionatul Mondial de Dans Sportiv desfășurat la Viena, aceștia au devenit din nou campioni mondiali la dans latino.

Source: realitatea.md

Keywords:

Dansuri , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
732 locuitori

Bălăşeşti este un sat din cadrul comunei Răculeşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 732 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.