07 may 2021, 10:30 Sport views 3084
Moldova a cucerit 6 medalii la Europenele de lupte printre juniori
Photo: olympic.md
07 may 2021, 10:30 Sport views 3084

Moldova a cucerit 6 medalii la Europenele de lupte printre juniori

Luptătorii moldoveni au cucerit 6 medalii la Campionatul European printre juniori, care se desfășoară la Dortmund. Din nou campion european a devenit Alexandrin Guțu, care a obținut 5 victorii în categoria de greutate 77 kg.

În ultimul act, elevul lui Roman Zgardan a dispus de georgianul Giorgi Shpetishvili cu 8-3.

Dintre luptătorii de stil greco-roman s-au mai remarcat Gabriel Lupașco – argint la 87 kg și Corneliu Rusu – bronz la 63 kg. La stilul liber, Stanislav Novac a cucerit argintul la 70 kg, iar Pavel Andrușca s-a ales cu bronzul la 61 kg. În concursul feminin, Mihaela Samoil a obținut bronzul la 53 kg.

Source: olympic.md

Keywords:

sport , Luptă , Campionat , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.