02 july 2013, 11:52 Sport views 7415
02 july 2013, 11:52 Sport views 7415

Moldoveanul Radu Albot l-a învins pe sîrbul Djokovic


Foto: moldpres.md

Cel mai bun jucător de tenis din Moldova, Radu Albot, distruge familia Djokovic. Dupa ce anul trecut l-a bătut pe fratele liderului mondial, Marco Djokovic, Albot l-a învins și pe cel mai mic frate al lui Novak.

Radu Albot l-a întalnit la Turneul Internațional de Tenis Challenger de la Bergamo pe sîrbul Djordje Djokovic, cel mai mic frate al liderului mondial, Novak Djokovic.

Tenismanul nostru a debutat cu dreptul la competiția din Italia și a trecut în trei seturi de sîrbul în vîrsta de 17 ani. In următoarea rundă Radu Albot va juca cu belgianul Maxime Authom, favoritul numărul 5 al turneului.

 

Sursa:  protv.md

Keywords:

tenis , turneu , Challenger

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1625
Populația:
1462 locuitori

Pogănești este un sat și comună din raionul Hîncești. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pogănești și Marchet. Localitatea se află la distanța de 58 km de orașul Hîncești și la 89 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1462 de locuitori. Satul Pogănești a fost menționat documentar în anul 1625.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.