12 august 2023, 15:00 Sport views 1415
Dansatorii din Moldova, din nou pe primul loc
12 august 2023, 15:00 Sport views 1415

Dansatorii din Moldova, din nou pe primul loc

Dansatorii din Republica Moldova au devenit cîștigătorii festivalului internațional la dans sportiv Chișinău International Open 2023.

Tandemul format din Nichita Buga și Nadejda Bațatu a obținut locul I la categoria IDSA European Cup Youth & Adult din cadrul Cupei Europei desfășurată în capitală.

Evenimentul a avut loc în data de 3 decembrie, la Palatul Republicii, și a fost organizat de Asociația de Dans din Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău, notează Noi.md cu referire la diez.md.

Datorită premiului obținut, Nadejda și Nichita au devenit campioni atît în țară, cît și la nivel european.

Recent dansatorii Vladimir Cebanu și Sofia Chiorescu, au reușit să se claseze pe locul al treilea la Campionatul Mondial WDSF Ten Dance Youth au reușit să se claseze pe locul 3 în cadrul Campionatului Mondial WDSF Ten Dance Youth.

Source: noi.md

Keywords:

Festival , dansatori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
2171 locuitori

Zîmbreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîmbreni și Găureni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Ialoveni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Zîmbreni a fost menționat documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.