29 august 2015, 14:40 Health views 26705
29 august 2015, 14:40 Health views 26705

A fost găsit remediul pentru toate bolile?

Cercetătorii de la Universitatea Georgetown din SUA au declarat că remediul pentru toate bolile nu este un basm şi rezultatele  unui nou studiu vor dovedi acest lucru? Informează novmrd.net.

Potrivit medicilor, un adevărat panaceu poate deveni Resveratrol, un compus natural, alcătuit din extracte de suc de struguri roşii, vin roșu, tomate, ciocolată și alune.

Studiile clinice preliminare au arătat ca acest medicament poate preveni diabetul, bolile cardiovasculare și afecțiunile degenerative ale creierului, de asemenea  poate distruge radical tumorile canceroase.

Excepţie fac bolile infecţioase şi virale. Totuși, chiar şi cu acestea Resveratrolul poate lupta, deşi în mod indirect, prin consolidarea sistemului imunitar al omului.

Preparatul, în opinia cercetătorilor are perspective promiţătoare, dar pînă în prezent nu au fost încă efectuate testări de amploare ale acestuia, care ar dovedi ştiinţific avantajele practice ale resveratrolului.

Keywords:

sanatate , boala , medicamente

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
350 locuitori

Dubovca este un sat din cadrul comunei Bozieni, raionul Hînceşti care se află la distanța de 13 km de orașul Hîncești și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Dubovca a fost întemeiat în anul 1963.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.