12 june 2020, 14:30 Health views 4054
Unde ar putea izbucni noi focare de boli periculoase?
12 june 2020, 14:30 Health views 4054

Unde ar putea izbucni noi focare de boli periculoase?

În 2015, în timpul unui discurs la conferința TED, fondatorul Microsoft, Bill Gates, a anunțat că lumea nu este pregătită pentru izbucnirea unor boli periculoase. Pandemia de coronavirus a confirmat cuvintele sale - în prezent, de această boală au murit mai mult de un milion de oameni din întreaga lume. Datorită faptului că multe țări au neglijat în tot acest timp domeniul sănătății, numărul de infectări este în continua creștere.

Nu demult, Bill Gates a declarat că, în viitorul apropiat, lumea s-ar putea confrunta cu izbucnirea unei alte boli, iar omenirea trebuie să se pregătească pentru ea. Oamenii de știință știu deja ce factori pot provoca începutul unei noi pandemii și au aflat în ce puncte ale lumii aceasta ar putea începe cu o probabilitate mai mare.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

sanatate , boala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
1380 locuitori

Porumbrei este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Porumbrei și Sagaidacul Nou. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Porumbrei a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.