27 july 2015, 11:41 Health views 14280
27 july 2015, 11:41 Health views 14280

A fost descoperit un nou remediu contra oboselii


Foto: perfecte.ro

Cafeaua cu unt dar şi cu unt de cocos a fost declarată a fi super băutura, care poate concura cu ceaiul verde, cu "smoothie" (desertul din fructe şi pomuşoare proaspăt stoarse, servit rece), dar și cu sucul de pir. Potrivit experților, această băutură vă izbăveşte de oboseală, căci este de două ori mai eficientă decît cafeaua obișnuită din punct de vedere al proprietăților stimulative.

"Cafea cu unt" vă ajută să rezistaţi toată ziua, nu doar cîteva ore. Untul din cafea oferă senzația de sațietate, care se menţine mai multe ore. Acest lucru vă permite să nu mîncaţi în exces.

Trebuie să vă spunem, că ceaiul și cafeaua în multe colţuri ale lumii sînt servite anume în combinație cu alte ingrediente.

Ceaiul tibetan tradiţional este servit cu unt de iac. În Etiopia ceaiul se face cu unt condimentat, iar în Singapore boabele de cafea înainte de întrebuinţare sînt prăjite în unt.

Sursa: sobesednik.ru

Comments

 (1)
  • #1 Vasia Reply Quote selected
    фигня всё это, попробуйте отруби с водой смешивать и пить по 1-2 стакана в день!
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.