Go to section: Theatre
14 june 2022, 11:45 Theatrical events views 3343
Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu
Photo: Geneza Art
14 june 2022, 11:45 Theatrical events views 3343

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu

Un spectacol intitulat ”Floarea albastră”, dedicat poetului moldovean Mihai Eminescu, în regia Danielei Burlaca va avea loc astăzi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art.


Miercuri, la ora 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” își așteaptă publicul la spectacolul "Copiii foametei. Mărturii", de Alexei Vakulovski, în regia Luminiței Țîcu. Spectacolul dezvăluie trăiri legate de suferințe omenești ale locuitorilor din Antonești, de pe urma foametei din 1946 -1947. 


Joi, la ora 18.00, același teatru readuce în scenă spectacolul ”Hamlet în sos picant”, după dramaturgul italian Aldo Nicolaj, în regia lui Alexandru Cozub. 


În aceeași zi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” va avea loc spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca. Este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine.

Source: moldpres.md

Keywords:

teatru , spectacol

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
552 locuitori

Sverdiac este un sat din cadrul comunei Recea, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîșcani și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Sverdiac a fost înființat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.