09 march 2015, 14:14 views 8081
Modificarea itinerarelor unor rute de troleibuz
Photo: rtec.md
09 march 2015, 14:14 views 8081

Modificarea itinerarelor unor rute de troleibuz

Primăria municipiului Chişinău informează că începând cu data de 3 septembrie 2015, se restabileşte ruta de troleibuz nr. 5, cu următorul itinerar:

Tur: Parcul de troleibuze nr. 2, şos. Munceşti, bd. Iu. Gagarin (Gara Feroviară Chişinău) cu întoarcere la sensul giratoriu;

Retur: Pe acelaşi traseu.

De asemenea, se modifică itinerarul rutei de troleibuz nr. 20, care va circula conform următorului itinerar:

Tur: Parcul de troleibuze nr. 2, str. Burebista, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin (Gara Feroviară Chişinău) cu întoarcere la sensul giratoriu;

Retur: şos. Munceşti, Parcul de troleibuze nr. 2.

De menţionat că ruta de troleibuz nr. 5 a fost suspendată pe perioada executării lucrărilor de pozare a canalizării pluviale din bd. Constantin Negruzzi până la bd. Iurii Gagarin. Decizia de restabilire a rutei nr. 5, dar şi de modificare a itinerarului rutei nr. 20 a fost luată ca urmare a creşterii fluxului de călători, după data de 1 septembrie a.c.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
457 locuitori

Cucuieţii Vechi este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 457 de oameni. Satul Cucuieţii Vechi a fost atestat documentar în anul 1624.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.