30 may 2016, 09:37 views 5620
Cursă caritabilă în parcul „Valea Morilor”
30 may 2016, 09:37 views 5620

Cursă caritabilă în parcul „Valea Morilor”

Cursă de solidaritate în Parcul Valea Morilor din capitală. Aproape 200 de tineri au alergat în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu boli hematologice. Acţiunea de caritate „Viaţa din dragoste răsare" a fost organizată de studenţii Academiei de Administrare Publică din Chişinău. Toţi participanţii, dar şi spectatorii au avut posibilitatea să doneze bani pentru micuţi.

Startul competiţiei a fost dat la ora 09.00. Participanţii au alergat aproximativ patru kilometri în jurul lacului din Parcul Valea Morilor. Ei spun că în acest mod încearcă să fie alături de micuţii care suferă de boli hematologice.

Evenimentul a fost organizat de studenţii Academiei de Administrare Publică, la 23 de ani de la fondarea instituţiei.

Cursa de caritate a avut 23 de cîştigători, număr simbol pentru organizatori, care au fost premiaţi

Acţiunea de solidaritate „Viaţa din dragoste răsare", în susţinerea copiilor diagnosticaţi cu boli hematologice, a fost organizată pentru prima dată în ţara noastră.

Source: jurnal.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
1737 locuitori

Bălăşeşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălășești și Sloveanca. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Sîngerei şi la 120 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1737 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.